m1g66 Napisano 9 Kwietnia 2016 #421629 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nick: |ShAdoW| Wiek: 18lat Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie posiadam dosyć duże byłem już kilka razy adminem no i jakoś to było. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że spokojnie 6/10 Staż w CS-sie: Ohoho jest pare latek z przerwami.. tak z 6,7 lat coś takiego. Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: No cóż.. zawsze jakaś pomoc się przyda moim zdaniem. Często jak sobie wbijam na serwa to niestety zdarzają sie odpały no i to oczywiście psuje rozgrywkę.. adminów ni widu ni słychu czasem i nawet na steam. Pisząc to o adminach że po prostu czasem ich nie ma nie chodzi mi o to żeby urazić czy coś tylko o to że po prostu często dosyć odpały wbijają jak adminów nie ma. Ja to wszystko rozumiem bo każdy ma swoje prywatne życie dlatego właśnie chcę wam pomóc jako tako trzymać porządek na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No tu jest dosyć sporo na pewno nie mniej niż z 5 godzin dziennie. Kontakt: Steam, forum, GG no i myślę że wystarczy. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%7CShAdoW%7C/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 9 Kwietnia 2016 #421660 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Podaj link do GameTracker'a i będę za okresem próbnym: Znam, aktywny, kultury nie trzeba wymagać i w razie "W" jej też dopilnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurort rolson Napisano 12 Kwietnia 2016 #422172 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jestem na tak, nie sprawia problemów, i gra bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Kwietnia 2016 #422390 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 6/10- niby trochę mało, ale bynajmniej jesteś szczery. Z biegiem czasu nauczysz się więcej rzeczy. Nie widzę żadnych przeciwwskazań- wymagania spełnione, gracze (w tym admin) są na tak. Zapraszam na PW ze steam id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 12 Kwietnia 2016 #422391 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi