*W* Napisano 5 Marca 2018 #501270 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Znowu jest problem z adminami .. myślałem ze się zmieniło na serwerze Ale niestety nie ! Typ ma g3 nie wiem jak on nabił rangę na aimie a niby dużo jest adminów ? nie bede się bawić detektywa ze będę nagrywać demko i itp od tego jest admin! Chyba muszę ja zrobić podanie bo to jest przesada . Tyle z mojej strony *w* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 5 Marca 2018 #501271 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Ale skoro widzisz coś czego być może admin nie widzi to rób demko i baw się w detektywa skoro Cię to irytuje prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 5 Marca 2018 Autor #501310 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 1 godzinę temu, call_me_Lukas napisał: Ale skoro widzisz coś czego być może admin nie widzi to rób demko i baw się w detektywa skoro Cię to irytuje prawda? Baw się detektywa? Czy admin nie wie jak hax gra ? I ma admina? Aż musi powiedzieć zwykły gracz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 5 Marca 2018 #501311 Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Zawsze możesz wspomóc admina , zrób demko i po sprawie aż taki to trudne, bądź admini uważają że nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 6 Marca 2018 #501434 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Stary, wiesz dobrze, ze nie mam zamiaru grac ciagle, ok? Po raz kolejny afere robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 6 Marca 2018 #501438 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Nie gram na tym serwerze ale powiem tak admini to nie roboty tak jeżeli widzisz cheatera rób demko lub zgłaszaj go na [email protected] nie są tylko po to żeby siedzieć 24h/7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 6 Marca 2018 Autor #501444 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 5 minut temu, Ogonowy banan napisał: Nie gram na tym serwerze ale powiem tak admini to nie roboty tak jeżeli widzisz cheatera rób demko lub zgłaszaj go na [email protected] nie są tylko po to żeby siedzieć 24h/7. Zgłosiłem czitera ?prywatnie napisałem do admina i załatwiona sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Marca 2018 #501445 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 @*W* skoro przeszkadza Ci że inni mają życie prywatne to zapraszam tutaj http://multi-head.pl/forum/468-podanie-o-admina-csgo5/ albo do działu "Zgłoś Czitera". Gadać zawsze łatwo, trudniej samemu robić Mlodaa z m4 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 6 Marca 2018 #501446 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi