Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2015 #370765 Napisano 24 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Oz!L Godzina, data zdarzenia: minute temu Mapa: assault STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Ostatnia rund na assault'cie jestem na moście z jakimś typem i nagle rzuca on mi 2 flesh'e prosto na ryja. Kilka sekund później napisałem do niego "szmata" i dostałem bana za obraze. Chyba to są jakieś jaja. Bezzi bo zabijałem Cię. Pozdro dla @. EssA.
Silverka Napisano 24 Grudnia 2015 #370767 Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszam admina BeZZi do wypowiedzi. Osobiście kicknełabym zamiast banować na 30 minut, no ale czekamy na wypowiedź.
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 #370834 Napisano 24 Grudnia 2015 No chyba sobie zarty robicie, jak ktos mowi do kogos 'szmata' to nie jest obraza? Staram sie zeby bylo kulturalnie na serwie a nie zeby jeden na drugiego jechal. Skoro dla was nie jest to obraza to spoko. Dla mnie poprostu to jest chamskie. Co do fleshy od czego jest u@ jako jedyny admin na serwie w tym czasie tego nie widzialem ok, nastepnym raze prosze uzyc u@ . 5. Odnosimy się do wszystkich graczy z szacunkiem. prosze wybaczyc za post pod postem pisalem przez tel i sie zdublowalo.
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 #370835 Napisano 24 Grudnia 2015 No chyba sobie zarty robicie, jak ktos mowi do kogos 'szmata' to nie jest obraza? Staram sie zeby bylo kulturalnie na serwie a nie zeby jeden na drugiego jechal. Skoro dla was nie jest to obraza to spoko. Dla mnie poprostu to jest chamskie.
Silverka Napisano 24 Grudnia 2015 #370838 Napisano 24 Grudnia 2015 Tak, jest chamstwo, ale ban na 30 minut? Wystarczy kick , by się użytkownik uspokoił Jakiś ss , jakiś dowód?
Gość Napisano 24 Grudnia 2015 #370844 Napisano 24 Grudnia 2015 niestety nie, nie zdazylem zrobic ale gracz sam sie przyznal do tego co napisal wiec ss chyba nie potrzebny kick-ban adminuje tu prawie msc i nie widzialem kicka za brak wychowania ale ok zapamietam @@Silverka najpierw kick potem ban
Silverka Napisano 24 Grudnia 2015 #370849 Napisano 24 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
Popularne Dni
24 Gru
8
Najaktywniejsi w tym temacie
Silverka 4 posts
Popularne Dni
24 Gru 2015
8 posts