hoodie™ Napisano 10 Marca 2018 #502227 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) Nick: Angelo Wiek: 17 i pół Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem okazje zostać adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 i pół Staż w CS-sie: 3 i pół lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ ostatnio gra dużo aimerów i cheaterów i nie ma kto ich zbanować wiec moge postarać sie tym zająć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin, a czasami 7 godzin Kontakt: Forum/Facebook/Snapchat Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Angelo/80.72.40.110:27027/ @proximoja cały czas ich zgłaszam na u@ Edytowane 10 Marca 2018 przez hoodie™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proximo Napisano 10 Marca 2018 #502228 Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Nie -steam 3 minuty temu, hoodie™ napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godzin, a czasami 7 godzin -szczerze wątpię widziałem max kilka razy na serwerze po godzinie -cheaterow ma kto banowac ale nie ma kto zgłaszać hoodie™ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 11 Marca 2018 #502572 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Jestem pozytywnie nastawiony do każdego, który zgłasza się na admina ,aczkolwiek -Grasz od 6 dni na serwerze, moim zdaniem troszkę za wcześnie -Konto na forum założone pod podanie -Brak steam, dla mnie jest to duży minus -Było już tutaj takich co w podaniu pisali, że mogą grac 7 godzin dziennie a po czasie okazuje się, że po paru dniach ślad po nich ginie. Podaj realny czas jaki możesz poświęcić. Ogólnie popraw GT pokaż , że Ci zależy pograj dłużej z nami daj się poznać a zmienię zdanie , na tą chwilę jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Marca 2018 #503042 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Brak steam i GT mówią za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 14 Marca 2018 #503043 Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi