KoKaInE Napisano 12 Marca 2018 #502817 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Nick: Kokolino Wiek: 18 latDoświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem kiedyś znam to i owoZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7:10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam:NoSteamDlaczego Ty:Dlaczego chciałbym wprowadzić porządek na serwerze myślę, że już mnie gracze poznali Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 4.do maksymalnie 6 godzin Kontakt: Ts,Forum,nie wiem facebook Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kokolino/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-Killa Napisano 13 Marca 2018 #502828 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Mialem przyjemność z Tobą zagrać i nawet pogadać. Wszystko byłoby spoko, gdyby nie fakt, że razem ze swoim kolegą, nie potrafiliście odróżnić skilla od czita, oskarżając mnie o grę na czitach, gdzie chwile później Twój kolega musiał uruchomić WH żeby coś zdziałać. Ale podsumowując ; Wiek na plus, masz też mikro co jest spoko. Non steam - no przydałby się steam Doświadczenie bądź odróżnianie czita od skilla - Tutaj niestety masz minus. To tylko moje zdanie, które i tak pewnie nie będzie brane pod uwagę Pozdrawiam i powodzenia Edytowane 13 Marca 2018 przez T-Killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 13 Marca 2018 #502831 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Neutral - Kultura -/+doświadczenie + mikro + Wiek + nawet dobrze strzela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 13 Marca 2018 #502838 Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 +Wiek +Pomocny +Mikro +Staż +/- Kultura +/- Nie wiem jak to z tym odróżnianiem ''czitera'' od ''normalnego'' gracza Jestem na TAK przynajmniej na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi