hoodie™ Napisano 20 Marca 2018 #504293 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Witajcie Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, więc piszę go tu . Mam Pytanie czy można wspomóc Forum za sms ??? Czyli wysyłam sms i dostaje rangę donatora ???? @SUNN. ty napewno wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2018 #504296 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 @hoodie™ donator jest od kwoty 50zł więc już chyba lepiej kupić PSC i przekazać kod aniżeli bawić się smsami. Zresztą chyba nawet nie ma SMSa za taką stawkę ale zapytam. Najlepiej donować przelewem, PSC, Paypal - tyle ile chcesz przekazać na sieć, tyle do nas trafi (lub może z małą prowizją ale na pewno o wiele mniejszą niż w przypadku SMS). Zapraszam na PW po szczegóły lub dane do donacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Marca 2018 #504297 Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi