Opiekun Sieci Born Napisano 23 Marca 2018 #504974 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Twój nick: BorN Godzina, data zdarzenia: 21:24:50> Zostałeś zablokowany za 10 minute(s) na serwerze przez "Rybson" (obrazanie) IP: 79.110.193.188 Uzasadnienie: Powiem tyle - Jeżeli kolejny moderator ts'a nie potrafi zauważyć, która strona jest prowokowana to jest dla mnie śmieszne. (powtórka z dawniejszej akcji związanej ze mną ) Fakt faktem nie będę ukrywał, że odpowiedziałem na ciągłe zaczepki i została wypowiedziana przeze mnie groźba w jego stronę (Losu Kowal). Najlepszy jest fakt, że bana otrzymałem dopiero, gdy zbanowałem tego gościa z mojego kanału VIP (zapomniałbym, prosiłem o zbanowanie wyżej wymienionego, ale "dajcie spokój"), jednak Rybson uznał, że nie da nikomu bana, gdyż gra wydawała się ważniejsza. Proszę odpowiedzieć na moje zarzuty na temat braku obiektywizmu u Rybsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Marca 2018 #504978 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 (edytowane) @BorN czy to prawda ze powiedziałeś ze "rucham Ci matkę"? do Losu Kowal? Przedluzam bana dla Borna o 3 dni natomiast Losu kowal dostaje Bana na 1 dzien Sprawe uwazam za wyjasniona Edytowane 23 Marca 2018 przez Master Born i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Marca 2018 #504983 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi