..Scream.. Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Nick:Scream Wiek:Prawie 18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem kiedyś adminem na dwóch serwerach wieć znam co potrzeba. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że 8/10. Staż w CS-sie: 6 lateq :d. Steam / NonSteam:Steam ///http://steamcommunity.com/id/Nilven Dlaczego Ty:A wiec może nie jestem jakąś znaną osobą na serwerze ale bywam już bardzo często na serwerze i gram sobie.Chciał bym zapobiec i uniemożliwić grę cziterą którzy trafiają się często na serwerze i akurat wtedy nie ma żadnego admina. Jestem miłą spokojna osoba lubię dużo pomagać osoba które mają z czymś problem dlatego też chciał bym i tu pomoc.A wiec jednym słowem chce zapobiec gry CZITEROWI.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myślę że 4/5h dziennie Kontakt: Gadu Gadu:65223465 /// Forum /// Steam /// Oraz na grze Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Scream/80.72.40.110:27027/ MrDawide i Ciemek dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 (edytowane) Masz 18 lat , domyślam się , że chodzisz do liceum / technikum / zawodówka to chyba wiesz , że nie zaczyna się zdania od " a więc " taka mała podpowiedź. Odnośnie podania to, + Amxx , + Wiek , + Godziny przegrane , - niestety tygodniówka słaba , lekko ponad 30 minut to za mało , dodam że ponad 30 minut masz cały miesiąc. - Konto na forum założone pod podanie. Tygodniówkę nadrobisz.. po takim spamie jaki mi zrobiłeś na PW, masz to TAK a spróbuj uciec po tygodniu xD to zobaczysz, znajdę Cie hehe Edytowane 26 Marca 2018 przez Hastu Igrekzet i Ciemek dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patroo[t] Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Fajne Podanie ! Super by było gdybyś został adminem COD-A 45 K ! Jesteś Pomocny, zawsze gdy ktoś cię o coś prosi, pomagasz mu. Jesteś Miły, Odpowiadasz na każde pytania ! Mam nadzieję że ci się Uda ! Trzymam Kciuki ! Patroo[t] z Cod-a 45 K ~!~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jestem na Tak Często Cię widzę na serwerze. Jesteś bezkonfliktową osobą, gracze Cię lubią. Obecnie jest bardzo mało adminów na serwie i przyda się im pomoc Wymagania na admina spełniasz, tygodniówkę spokojnie nadrobisz Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemek Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jestem jak najbardziej na tak bardzo cie często widać na serwerze fajnie się z tobą gada jesteś ogółem spoko Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi