nOisyyy ;v Napisano 27 Marca 2018 #505718 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Witajcie jakiś czas temu kupiłem vipa na FFA na 3d i mam go do teraz. Nie mam pojęcia czy to jakiś błąd ale wole być ,,sprawiedliwy" i proszę o jego usunięcie STEAM_0:1:184965441 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Marca 2018 #505893 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Rzeczywiście, dziwna sprawa. Nigdzie nawet nie widzę żebyś go kupował tzn. ostatni zakup masz we wrześniu... VIP jest aktywny do 4 kwietnia. 16 godzin temu, nOisyyy ;v napisał: Nie mam pojęcia czy to jakiś błąd ale wole być ,,sprawiedliwy" i proszę o jego usunięcie Jeśli przeszkadza Ci w grze to napisz mi na PW i go zdejmę. Za uczciwość go zostawiam do wygaśnięcia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Marca 2018 #505894 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi