snappy Napisano 27 Marca 2018 #505849 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Cześć to ja snappy z servera csgomod. zostałem zbanowany dziś koło 20;25 za niby AB jak wstawiłem ss że nie miałem cheatów Ostatni raz wysyłam ss , za nic bany dostawać nawet pograć nie można.... ss z dzisiaj; http://www11.zippyshare.com/v/tIEkrMZH/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Marca 2018 #505852 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 (edytowane) @pozytywny.exe Zapraszam do tematu. Z jakiego powodu dałeś graczowi AB? Temat przenoszę do odwołań. Edytowane 27 Marca 2018 przez M a m c i a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 27 Marca 2018 #505890 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Moja wina, gdy snappy wbił na serwer nie zobaczyłem na forum czy dostał UB i od razu dałem mu AB (Aktywny Ban). Za tą nieprzyjemną sytuację przepraszam @snappy Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Marca 2018 #505900 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Cytat Moja wina, gdy snappy wbił na serwer nie zobaczyłem na forum czy dostał UB i od razu dałem mu AB (Aktywny Ban) A Twoim obowiązkiem było poświęcić i sprawdzić forum, bans czy dany gracz otrzymał UB czy nie, a nie dawać mu od razu bana "AB". Na przyszłość sprawdzaj wszystko dokładniej, aby nie było takiej sytuacji jak z tym graczem. Miło że przeprosiłeś gracza. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 27 Marca 2018 #505901 Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi