Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 #370311 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Korzysta ktoś ze Spotify? Wiecie co to jest? Dla wszystkich niezaznajomionych z tematem: Spotify jest aplikacją desktopową, która umożliwia darmowe słuchanie muzyki. Spotify ma miliony płyt w swoim katalogu, wszystko jest dostępne od ręki. Można tworzyć własne playlisty, powiązać z kontem na last.fm i facebookiem. Spotify także podpowiada Wam podobnych wykonawców i tworzy playlistę polecanych utworów co poniedziałek (zgodnie z Waszymi muzycznymi preferencjami). Polecam zapoznać się z aplikacją http://www.spotify.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370312 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 uzywam polecam!<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 Autor #370318 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ja wolę poprzednią odsłonę tej apki, teraz jest to mniej przejrzyste, ale i tak lepiej niż słuchanie z youtube'a albo, co gorsza, piracenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 23 Grudnia 2015 #370322 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Również używam Też polecam, a jak ktoś wykupi premium - bóstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 Autor #370325 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Premium jest ekstra, sama używam. Są jakieś ograniczenia teraz dla darmowych kont? Kiedyś było 8h muzyki tygodniowo czy jakoś tak, ale zauważyłam, że szybko się z tego wycofali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370348 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nie wiem premium uzywam od dawna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi