Noowak Napisano 28 Marca 2018 #505988 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Data zdarzenia: Już dawno Nick gracza: @R2.Dowody: Cytat Świadkowie:Brak ale jest screenUzasadnienie:Gracz @R2. ukradł mi steama jest tu wogóle wsczystko napisane co on robił @SUNN. #URLOP @Malu @aquax KillFromNOOB dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #505993 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 @Noowak 1. Transakcja przebiegła poza multi-head.pl - nic do niej nie mamy. Zawarłeś ją na własną odpowiedzialność. 2. Z treści wynika że utraciłeś konto przez swoje zaniedbanie - do tego również nic nie mamy. 3. Gratuluję opublikowania ssów e-maili - wystarczy że ktoś zgłosi to do Steam Supportu i konto zostanie zbanowane albo z góry albo w momencie kiedy zgłosisz się w celu jego odzyskania - nic Nam do tego, to kolejne Twoje zaniedbanie. 4. Nie zamazałeś wrażliwych danych - również Twoje zaniedbanie. 5. Nie przedstawiłeś żadnego potwierdzenia że to Twoje konto steam. Podsumowując - próbuj walczyć na Steam Supporcie i módl się o brak bana konta steam. PS. @Noowak a jak się z nim skontaktowałeś? RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noowak Napisano 28 Marca 2018 Autor #506009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Napisał mi na Fb żebym mu podał pocztę i on miał mi napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #506011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Godzinę temu, Noowak napisał: Napisał mi na Fb żebym mu podał pocztę i on miał mi napisać A skąd miał Twoje FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noowak Napisano 28 Marca 2018 Autor #506013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Bo wystawiłem sprzedarz na FB na grupce i on się do mnie zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillFromNOOB Napisano 28 Marca 2018 #506015 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 @Noowak w czym moze ci pomoc @SUNN. #URLOP, lub ktos inny z administracji? TO twoja i tylko TWOJA wina ze dales sie oszukac. Administracja nie ma nic do serwisu Steam i nie moze od tak ci oddac konto ktore zostalo skradzione. Musisz pisac do Supportu Steam i miec nadzieje ze ci zwróca dane do konta. Ps, I miej nadzieje aby nie bylo vaca na tym koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #506016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Czyli nie masz żadnego potwierdzenia że to on, poza tym skoro załatwialiście to na FB to tym bardziej nie mamy z tym nic wspólnego i nie odpowiadamy za Twoje działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Marca 2018 #506017 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi