kemothin Napisano 31 Marca 2018 #506789 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Cześć! Martwi mnie jedna bardzo ważna rzecz tj. brak kevlara na starcie. Prosimy o dodanie go ponieważ jest to podstawowa rzecz, która występuje na wszystkich serwerach DM, tylko tutaj nie. Każdy powinien go mieć; nie ważne czy ma vipa. Druga propozycja: O wiele lepiej byłoby jeśli zarówno CT i T respili się na CAŁEJ mapie. Bo jak zauważyłem, jeżeli gra dużo ludzi to walki dzieją się tylko w 3 miejscach: w górnym trupie, na longu i na gali. Dzięki temu rozgrywka będzie ciekawsza i bardziej dynamiczna, przez to może będzie też mniej kamperów. Poza tematem: może ciekawie byłoby stworzyć kolejny serwer ale na mniejszych czy po prostu innych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 31 Marca 2018 #506792 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Godzinę temu, kemothin napisał: może ciekawie byłoby stworzyć kolejny serwer ale na mniejszych czy po prostu innych mapach Najpierw musimy doprowadzić do porządku DD2+DM. Aktualnie czekamy na paczkę, potem konfiguracja, debugowanie i jak się rozkręci to można myśleć o czymś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemothin Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor #506892 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 No spoko, tylko czy te moje propozycje bierzecie pod uwagę? Może byście jeszcze usunęli autokampy? Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4 A.M. Napisano 6 Kwietnia 2018 #507962 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Ewentualnie "GunGame DM" z małymi mapami, i inną maścią broni i reguł ich uzyskiwania or "DM Smal Maps" do 4-5 map na 20 min mapa. CoDów jest więcej niż potrzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Kwietnia 2018 #508718 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 temat dotyczy serwera dd2+dm czyli jest to serwer dd2+dm i tak zostaje więc po co gadanie o gungame? bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi