Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #506889 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Nick:sesioWiek:31Doświadczenie (w byciu adminem):takZnajomość AMXX (W skali 1-10):6Staż w CS-sie:15 latSteam / NonSteam:steamDlaczego Ty:duzo gram i jest duzo czitów,a cod 200 to najlepszy cod jaki jest Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 3hKontakt:steam FbLink do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/sesio/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 1 Kwietnia 2018 #506897 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ja osobiście jestem na TAK Duzo grał i ogarniał . Admini są potrzebni na gwałt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 1 Kwietnia 2018 #506979 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 +Wiek +Steam Ale ostatnio zrezygnowaleś z admina i jestem neutralnie nastawiony do twojego podania, jeżeli tym razem nie zrezygnowałbyś tak szybko i tak łatwo to droga wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Kwietnia 2018 #507008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Po konsultacji z @Malu stwierdziliśmy że warto Cię przyjąć, aczkolwiek jeżeli znowu zrezygnujesz po tygodniu to już Cię nie widzę w naszej ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Kwietnia 2018 #507009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi