MAtioS Napisano 1 Kwietnia 2018 #506907 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Nick:DarkAngles Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):Adminem byłem nieraz na tej sieci i mam bardzo dobre doświadczenie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: Niewiem 4-5 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? A dlatego , że gra bardzo dużo cheaterów i ludzi łamiących regulamin aż czasami niemożna się grac. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: tel: 798 *** 449 Steam DarkAngels Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/DarkAngles/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #506914 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) jeśli chodzi o Ciebie jestem na Tak tylko graj częściej +steam +wiek +miałeś już admina -Mało grasz na serwerze Jestem na Tak Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Gość Argumenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 1 Kwietnia 2018 #506919 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja równiez jestem na TAK Ale tak jak pisał Sesio musisz wiecej grać . Jest straszny deficyt adminów którzy są online Argumenty : Wiek + Steam + Doświadczenie + Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez siZe.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 1 Kwietnia 2018 #506980 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Neutral +Wiek +Steam -GT (niby 30 godzin jest ale aktywność nie powala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 1 Kwietnia 2018 #507053 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 8 godzin temu, MAtioS napisał: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h W tym tygodniu w żaden dzień nawet nie zbliżyłeś się do tego czasu to raz, dwa w ciągu ostatnich 3 tygodni tylko raz przekroczyłeś 2 godziny więc nie przesadzaj. Gt poza tym, że 30 godzin na serwie jest leży i kwiczy grasz 3-4 dni po 30-60 minut następne 3 dni nie grasz i tak w kółko. Dodatkowo w tym tygodniu masz około 5 godzin potrzeba 7. Jak masz zamiar robić tygodniówkę w ten sposób? Niestety przez aktywność jestem na nie jedyne co by Ci się zmieniło to ranga na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Kwietnia 2018 #507574 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Okres próbny 2 tygodnie ze względu na aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Kwietnia 2018 #507575 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi