Skocz do zawarto艣ci

Spr贸bujemy. :)

heaVeN.

Rekomendowane odpowiedzi

- 400 sensownych post贸w; +

- Minimum 10 miesi臋cy sta偶u na forum; +

- wiek min.16 lat; 13 wiosen niestety. -

- ortografia na poziomie min. bardzo dobrym; +

- brak ostrze偶e艅 w dziale admina*; +

- dobra opinia w艣r贸d administracji; Raczej jest +

- znajomo艣膰 regulaminu forum na poziomie "bardzo dobrym"; +

- Ilo艣膰 ostrze偶e艅 na forum nie mo偶e przekracza膰 - 5; +

- Brak punkt贸w ostrze偶e艅; +

*Dotyczy tylko wtedy, gdy posiadamy Admina.聽

Wz贸r:

1. Imi臋: Micha艂.

2. Kontakt: Steam, Forum, FB, SB (jestem cz臋sto widoczny)

3. Lokalizacja: Lubuskie, Gubin.

4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Znajdzie si臋 gdzie艣 2-3 godzin.

5. Posty (min.400 sensownych): Znajdzie si臋 na pewno tyle. :)

6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Przede wszystkim porz膮dek w dzia艂ach i tematach, 偶eby panowa艂 spok贸j, bez 偶adnych sp贸r i wulgaryzm贸w pomi臋dzy u偶ytkownikami. :)

7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Nie mam poj臋cia, jakim dzia艂em, chcia艂bym si臋 zajmowa膰. Wi臋c jaki mi dacie, to on zab艂y艣nie.

8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Oczywi艣cie jest, uwielbiam pracowa膰 z innymi lud藕mi, dla mnie to sama przyjemno艣膰.

9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Z cierpliwo艣ci膮 r贸偶nie. Systematyczno艣膰 mam bardzo dobr膮. Nie lubie ba艂aganu ani chaosu..

10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: Zero, nie dosta艂em 偶adnego. Chyba, 偶e tylko upomnienie. Ale to nic wa偶nego. :)

11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: To wszystko od nowa. Mam na imi臋 Micha艂. Jak ju偶 wiecie mam 13 wiosen. Niestety ale wiek robi swoje. Ale mniejsza o to. Interesuj臋 si臋 sportem. G艂贸wnie pi艂k膮 no偶n膮. Ale te偶 gram w siat臋, kosza, biegam i p艂ywam. Trenuj臋 pi艂k臋 no偶n膮, ale niestety na razie nie mog臋, poniewa偶 mam powa偶n膮 bardzo kontuzj臋.. Nosi ona nazw臋 martwica pi臋ty.. Jest ona spowodowana tym, 偶e gra艂em na twardej powierzchni w pi艂k臋 i stawia艂em krzywo nog臋.. :( Ale do marca nie mog臋 gra膰. To dla mnie okrutna kara i m臋ki, nie biega膰 ani nic nie robi膰, tylko chodzi膰 i siedzie膰. Staram si臋 ogranicza膰 powa偶nie bieganie i wszystko inne, ale niestety ca艂y czas o tym my艣l臋. Ale w marcu mam kontrol臋 i chyba b臋dzie dobrze. :) Wracaj膮c do tematu. Interesuj臋 si臋 te偶 amxx jak mo偶na zauwa偶y膰, powr贸ci艂em na te stanowisko bo miesi膮cach. Tematy s膮 艂adnie pouk艂adane, wszystko moim zdaniem idealnie, kolorowo. :) Mieszkam w Gubinie, niedaleko Zielonej G贸ry, jest to ma艂e miasto. Ale nie narzekam. Bardzo fajnie mi si臋 mieszka. :D To chyba na tyle.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie mia艂em tego stanowiska. I nigdy nie zajmowa艂em si臋 IPB.. Niestety.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Czemu od razu ze nie ogarnie? Jak narazie wywi膮zuje sie z obowi膮zk贸w i je偶eli uwa偶a 偶e da rad臋 jeszcze z jedn膮 rang膮 to uwa偶am 偶e warto mu da膰 szans臋. Mimo m艂odego wieku jeste艣 bardzo ogarni臋t膮 osob膮, rozmowa z Tob膮 to czysta przyjemno艣膰, jeste艣 bardzo komunikatywny. Jakby kto艣 mu pom贸g艂 w ogarni臋ciu si臋 na nowym stanowisku to prawdopodobnie by si臋 odnalaz艂 bo nie jest g艂upi ch艂opak :) Jestem na tak, powodzenia :)

Odno艣nik do komentarza

Jakby艣 chocia偶 do 2 swoich rang przy艂o偶y艂 si臋 raz, a porz膮dnie to by艂oby super.

Jak w jaki艣 spos贸b udowodnisz, 偶e podo艂asz tym wszystkim obowi膮zkom b臋d臋 na tak.

P贸ki co pilnuj obecnych. :)

Na nie.

Powiedz do kt贸rej rangi si臋 nie przyk艂adam ? Ca艂y czas wykonuje obowi膮zki w miar臋 swoich mo偶liwo艣ci.. Wi臋c nie wiem z czym masz problem :)

聽偶eby panowa艂 spok贸j, bez 偶adnych sp贸r i wulgaryzm贸w pomi臋dzy u偶ytkownikami.聽 :)

Co to sp贸r? Nie dawno wr贸ci艂e艣 i za m艂ody jeste艣 :)

Sp贸r to inaczej konflikt, wujek google nie gryzie. A po za tym wr贸ci艂em par臋 miesi臋cy temu. :)

Odno艣nik do komentarza

Jestem na tak

Mimo swojego wieku ch艂opak jest naprawd臋 ogarni臋ty, nie wiem czemu piszecie 偶e nie ogarnie tej posady, skoro reszt臋 swoich rang ogarnia to i t膮 by ogarn膮

mo偶na da膰 mu szans臋 :D :D Powodzenia heaven :D

I dodam jeszcze 偶e wiek nie ma znaczenia ;)

Odno艣nik do komentarza

Jestem na NIE.

Sk艂ama艂bym, gdybym powiedzia艂, 偶e mimo m艂odego wieku nie radzisz sobie z powierzonymi funkcjami albo jeste艣 niedojrza艂y.

Jeste艣! Ale to stanowisko jeszcze nie jest dla Ciebie. Wymaga czasu i jeszcze wi臋cej pracy. Mimo wszystko powinni艣my si臋 trzyma膰 pewnych zasad, wymaga艅.

Pracuj tak ci臋偶ko jak do tej pory to robisz, a na pewno kto艣 to doceni. P贸ki co, jestem zmuszony by膰 przeciwny temu podaniu.

Odno艣nik do komentarza

@@heaVeN. mimo swojego m艂odego wieku posiadasz wiele pozytywnych cech i wykazujesz wi臋cej dojrza艂o艣ci od niejednej osoby.

Ostatnio "posypa艂o" si臋 troch臋 Twoich awans贸w. Pr贸cz admina Jail, doszed艂 4FUN, UBT oraz AMXX SUPPORT.聽

Skup si臋 na razie na tych rangach. Poka偶, 偶e zapa艂 szybko nie minie. W贸wczas Twoje podanie b臋dzie bardziej na miejscu.聽

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...