Tevex. Napisano 1 Kwietnia 2018 #507030 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry:Tevex. Godzina, data zdarzenia:Nie wiem dokładnie ,ale data to: 2018-04-01 Mapa:Też nie wiem jaka STEAM_ID / IP:STEAM_2 : 0 : 245036277 Uzasadnienie:Dostałem bana nie wiem za nic,chciałem sobie wbić normalnie na serwer i patrze a nagle ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malykibol Napisano 1 Kwietnia 2018 #507046 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Człowieku nie wiesz za co? Juz nie pamiętasz jak leciales przed siebie na odpale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Kwietnia 2018 #507048 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Jedyną opcją na UB dla Ciebie jest zrobienie samodzielnie stu reklam sieci na innych forach lub wykupienie odbanowania, ale to odsyłam do tematu niżej. http://multi-head.pl/topic/85290-odpracowanie-bana-poprzez-kupno-reklam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Kwietnia 2018 #507049 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi