Weteran MH SadoS Napisano 1 Kwietnia 2018 #507035 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Nick:SadoSWiek:18Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie jest byłem adminem na świętej pamięci serwerze aim/awp na tej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10):7Staż w CS-sie: jak długo sięgam pamięcią pogrywałemSteam / NonSteam: steamDlaczego Ty: Admini potrzebni na gwałt. Ogarniam, gram często, problemów ze mną nie ma. Dobry kontakt z graczami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od poniedziałku do piątku po 2-3 godzinki, a weekend po 5 Kontakt: steam: sados900Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/SadoS/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2018 #507037 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 +wiek +steam +doświadczenie Jestem na Tak gra często zgłasza jest lubiany. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 1 Kwietnia 2018 #507047 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Tez jestem na TAK Dodatkowe ręce nam się przydadzą. +wiek +steam +doświadczenie Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez siZe.cfg SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 1 Kwietnia 2018 #507050 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 W sumie na TAK +Wiek +Steam +Nie widziałem, żeby były z nim jakieś problemy +Aktywność +Admini potrzebni SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allah_Akbar Napisano 1 Kwietnia 2018 #507052 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Jestem na tak jedyne podanie do, którego nie można się przyczepić wiek, steam, aktywność wszystko jest SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol m Napisano 2 Kwietnia 2018 #507293 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Jestem na tak+Wiek+Steam+Nie widziałem, żeby były skargi na niego bądź łamany regulamin+Aktywność SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 3 Kwietnia 2018 #507506 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Jestem na TAK Gracz często przebywa na serwerze + Steam+ Wiek+ GT+ SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 4 Kwietnia 2018 #507550 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 @call_me_Lukas Czemu sie wypowiadasz? skoro nie grasz na serwerze cod 200 do tego dopisałeś ze " Gracz często przebywa na serwerze " hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 4 Kwietnia 2018 #507573 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi