lokey Napisano 2 Kwietnia 2018 #507266 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 pls niech ktos wejdzie na only mirage cs go poniewaz nie da sie wogule grac jest cziter jeden i caly czas czituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 2 Kwietnia 2018 #507296 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick cheat'era: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Serwer: Link do demka: STEAM_ID/IP: Uzasadnienie: To jest wzór do zgłaszania, a jak już na gwałt potrzebujesz admina na serwer napisz na czacie i zapewne ktoś wejdzie @lokey Dowody jakie musisz posiadać to demko, nie słowa ludzi. Nie mogę go teraz zbanować na ślepo, bo muszę widzieć demko. Następnym razem przygotuj się do tego dobrze w konsoli wpisujesz record nazwa demka, później wpisujesz w konsoli stop pakujesz demko to zippyshare i wrzucasz link. Nawet nie podałeś SID/IP gracza a bez tego nic zrobić nie możemy. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez M a m c i a aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokey Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor #507307 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Nick czitera flosha Około 21:00/22:00 Mirage Serwer: Only Mirage Demka nie mam ale mam 10osob ktore potwierdza ze to byl cziter Próbowałem kontaktowac sie z opiekunem oraz pisale na czacie ale nikt nie wszedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 3 Kwietnia 2018 #507468 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi