*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 6 Kwietnia 2018 #507882 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick:*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Wiek:35 Doświadczenie (w byciu adminem):byłem adminem na co45k Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie:gram odkąd powstał cs Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Byłem adminem już ponad 1,5 roku, zrezygnowałem z powodu pracy i z tego co widzę glaszam na u@ nie pomaga sam musze zgłaszać na forum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:różnie jak czas pozwoli ale dziennie 3 godziny a cały dzień miałem 50 godzin na tydzień Kontakt:fb eme Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D*/80.72.40.110:27027godi proszę o ocenę @SUNN. #URLOP @Malu @Darshil znam go już długo i zawsze był pomocny,. Zawsze pomagał @SUNN. #URLOP najlepszy człowiek który znam. Proszę @AndreS~ @.:lHlQlAl:.. @LOLSON #ZW Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 6 Kwietnia 2018 #507883 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 jestem na Tak byles adminem doswiadczenie jest i to duze + steam powodzenia *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 6 Kwietnia 2018 #507888 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Wielkie Tak. + Byłeś tu adminem i bardzo dobrze sobie radziłeś. + Doświadczenie. + Steam. + Wiek. Życzę powodzenia *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi