EvO Napisano 23 Grudnia 2015 #370356 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 nie czytałem koledzy, bo byłem napruty i w poważaniu mialem say. Czy to jest wytłumaczenie? Proszę Cię.. Tym bardziej jak mogłeś nie czytać, a się udzielać? Powiem tak. Kara Ci się należy niewątpliwie. Możliwości były dwie. Danie Ci ostatniej szansy, bądź całkowita degradacja. Zdecydowałem, że otrzymasz 2 ostrzeżenia w dziale adminowskim. Jeszcze jedna wpadka i wówczas pożegnasz się z rangą. Kilka słów odnośnie całej sytuacji. Pozornie na dowodach zwykły brak kultury. Jednak z logów wyniknęło trochę więcej zamieszania. Czarna nie popisała się. Ewidentnie poniosło ją i to nie pierwszy raz twierdząc, że może otrzymać bana nawet na miesiąc. Dlatego ban był o wiele dłuższy i adekwatny do popełnionych czynów. Mam nadzieję, że wyciągnie z tego konsekwencje. Co do admina bez wątpienia porażająca stronniczość w tej sprawie. To jest niedopuszczalne. Pamiętajcie, że Multi-Head jest renomowaną i znaną siecią w Polsce. Nie możemy dopuścić do takich sytuacji. Nie ważne czy jest to Twoja koleżanka, dziewczyna, mama, babcia, brat, czy ktokolwiek z rodziny/znajomych. Jeżeli popełni przewinienie na serwerze musi zostać ukarany. Obiektywna praca admina jest najważniejsza. Dodam więcej, jeżeli admin w porę by zareagował banem na 5/30 minut nie doszłoby do tylu obelg i tak długiego bana. Więc zaszkodziłeś i sobie i koleżance. Mam nadzieję, że to ostatnia taka sytuacja z wami w roli głównej. Następnym razem będą jeszcze SUROWSZE kary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 #370357 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi