papaY Napisano 10 Kwietnia 2018 #508474 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich de_dust'owiczów Wpadłem na pomysł żeby ogarnąć Frag movie z naszego ulubionego serwera Co o tym myślicie? Znajdzie się dobry montażysta, który podoła zadaniu? Pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez papaY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 10 Kwietnia 2018 #508518 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 7 godzin temu, papaY napisał: Znajdzie się dobry montażysta, który podoła zadaniu? Myślę że jakiś by się znalazł. A co z demkami do fragmovie? Najpierw można rzucić hasło wśród graczy żeby wyłapywali jakieś swoje akcje, zebrać to i zadecydować czy będzie z czego kleić fragmovie xd Nie jestem pewny ale kilku graczy chyba miało jakieś swoje demka (HARRY?). Mogliby podrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inZanity Napisano 10 Kwietnia 2018 #508527 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Harry lata na anty-smoke, więc się nie liczy. Poza tym, wystarczy popatrzeć na moją grę. Do fragmovie tylko ja się nadaje, reszta out na boty. papaY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor #508529 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 No to nagłośnijmy temat i niech gracze zaczną kręcić demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 19 Kwietnia 2018 #509833 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 I jak? Temat nagłosniony? @~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Kwietnia 2018 #509857 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Było wspominane na serwerze ale temat rozszedł się w zasadzie w kilka minut. Z tego co zauważyłam to graczy od nas nie interesuje zupełnie nic poza samą grą. Większości ciężko konto na forum założyć a co dopiero poogarniać filmiki Można rzucić jakieś dodatkowe info na serwerze ale czy to coś da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 19 Kwietnia 2018 #509870 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Moim zdaniem ludziom najzwyczajniej w świecie sie nie zechce tego robić więc jak dla mnie bezsensu jest nawet im o tym wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Kwietnia 2018 #509878 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 To jest @MaaSteer właśnie najbardziej prawdopodobne, że im się nie chce i nie będzie chciało A jeszcze patrząc na towarzystwo z DD2 pod kątem wieku to większość jest już grubo po 20, 30 i przychodzą na serwer po prostu "odpocząć" po pracy i żadne kręcenie demek nie będzie im w głowie Młodzież też jakoś średnio się zainteresowała tematem. 2 lata wstecz non stop ktoś mi swoje fragmovie podsyłał a od tamtego czasu zupełnie nic. Tak czy siak jeśli ktoś się jednak zainteresuje to będzie można podsyłać demka do OP i Administracji z DD2#1 i ewentualnie się jakiś fajny temat z tego sklei MaaSteer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 19 Kwietnia 2018 #509880 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Dobrze mówisz @~Czarna~.. Więszkość osób po prostu gra dla przyjemności, a nie żeby pokazać swojego skilla a poza tym, połowa osób nie ma konta na forum, a druga połowa założyła je tylko po to żeby wstawić ss'y. Nie wchodzą na forum, bo po prostu nie mają takiej potrzeby Spróbować można, sam osobiście będe o tym wspominał ludziom na serwerze i zobaczymy czy przyniesie to jakieś efekty ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Kwietnia 2018 #510049 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 @papaY @MaaSteer proponuję zrobić tak: rzucić hasło na serwerze* że można podrzucać demka POV (ewentualnie HLTV z czasami) do OP, Adminów na PW czy steam** i jak się zbierze jakaś ilość demek to wtedy się pomyśli i stworzy fragmovie Tym bardziej że tak jak już zostało wspomniane wcześniej - Nasi gracze raczej skupiają się na graniu niż na czymkolwiek innym. Poza tym wiecie jak to czasem bywa z ustrzeliwaniem jakichś efektownych fragów Tydzień nic a później z jednej dniamożna dać 10 takich akcji Sama idea fragmovie spoko - zawsze to się obejrzy z przyjemnością a przy okazji zareklamuje serwer. No właśnie - poza samym udziałem gracza we fragmovie, proponowałbym odpalić takim aktorom vipa albo rangę premium na forum na jakiś czas. W końcu będzie to niezły wkład w rozwój serwera. Życzę powodzenia *info można dodać w reklamach na czacie na przykład. ** na forum też można ale wtedy trzeba będzie ukrywać wątki żeby nie spojlerować nikomu akcji papaY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Kwietnia 2018 #510050 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi