Gość Guest Napisano 22 Grudnia 2015 #369931 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 (data i godzina):11:55 Nick admina/gracza, który zawinił:Kain Dowody:konsola Świadkowie: rDk Uzasadnienie: gram sobie w ct kupuje hg i rzucam sobie na brame to tyle dostaje bana w regulaminie z ktorym nie zapoznal sie admin nie ma nic na temat kupowaniu hg i rzucaniu na brame wiec ban bezpodstawny mimo, ze ban jest krotki prosze o dodanie ostrzezenia adminowi poniewaz nie zaznajomil sie z regulaminem. Oczywiscie ban mial podstawy personalne bo zabijam Kaina co runde i placze, kochana dziatwa ..... AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'he' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:15576397' [AMXBans] Your IP: '83.26.25.18' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Grudnia 2015 #369934 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Takie spamowanie HE na bramę to tak średnio bym powiedział. Po 1. ban wg. mnie słuszny. Po 2. Skarga na bana 5min tak średnio bym powiedział. Po prostu graj, nie trolluj i nie szukaj dziury w całym. To, że regulamin tego nie obejmuje nie znaczy, że nie psuje takie coś rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Grudnia 2015 #369938 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 @@Sunn O))) Była już nie raz taka sama skarga, w regulaminie nie ma nic na ten temat. Widziałem w innych tematach odpowiedzi typu "Kup sobie vip'a i też spamuj" Co nie trzeba mieć vip'a by móc spamować. Ban nie słuszny ale i też śmieszny ponieważ to tylko 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 22 Grudnia 2015 #369952 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Jeżeli ktoś kupuje i rzuca kilkanaście sekund he na bramę to według mnie jest to utrudnianie gry. Takie zachowanie powinno być określone w regulaminie jak jest na innych sieciach. Skraca to znacznie czas i możliwości dla tt. A co się tyczy zachowania tego gracza, to bez przerwy ma uwagi do pracy adminów, a to za wolno banujemy ( nie liczy się z tym, że musimy tworzyć dowody na graczy których banujemy) on żąda a my mamy wykonywać bo jak nie to skarga taka jest jego postawa. Skoro jest taki regulaminowy to skarga za ban 5 min w ogóle nie powinna być rozpatrywana a on powinien dostać ostrzeżenie za zbędny post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Grudnia 2015 #370095 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 to smieszne co pisze kain odwraca kota ogonem przyznal się w ten sposob ze nie zapoznal sie z regulaminem i mnie zbanowal wedlug wlasnego widzi mi się prosze o ukaranie kaina poniewaz nie zna regulaminu nie dopuszczalne by admin ktory powinien byc wzorem i znac regulamin wybiorczo banuje za cos czego nie ma regulaminie porazka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Grudnia 2015 #370249 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Mam 2 demka gdzie Cie nagrywałam akurat po innym katem i wyłapałam 2 akcje gdzie dokupujesz HE Skarga bezpodstawna bo sam sobie jesteś winny Kup tyle ile dozwolono a nie bedzie problemu edit 6. Zakaz nadużywania mikrofonu, spamowania i floodowania. Skarga bezpodstawna i na przyszłość czytaj regulamin zanim skarge złożysz My wiemy za co i kiedy banować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Grudnia 2015 #370288 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi