Bounty Napisano 13 Kwietnia 2018 #508947 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Twój nick podczas gry: Bounty Godzina, data zdarzenia: 04-13-18 17:35 Mapa: de_cache Serwer: ★Multi-Head.pl★ 3MAPS ◈ !ws !knife !gloves STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:188394349 Uzasadnienie: Dostałem bana za czitowanie na jednym z waszych serwerów csgo 3MAPS. Ban został podany bezpodstawnie gdyż nie czitowałem i mi tego nie udowodniono. Grałem sobie na serwerze po czym jeden z graczy o nicku Pinodio (tak mi się wydaje) coś tam wypłakiwał na czacie, że go zabijałem. Koleś nie może zrozumieć chyba, że są po prostu od niego lepsi. Napisał na czacie, że dostanę za 10 min bana i faktycznie tak się stało po wejściu admina, którego nawet nie zauważyłem. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 13 Kwietnia 2018 #508949 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 @Netrax Zapraszam z dowodami + rozpiską. 24h standardowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Kwietnia 2018 #509102 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Ostatnia wizyta: poniedziałek, 17:43 --------------------> @Netrax @Arcanos Masz może jakiś kontakt z tym adminem? On wie chociaż o tym temacie? 24h już upłynęło - UB? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bounty Napisano 14 Kwietnia 2018 Autor #509119 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Na pewno nie ma żadnych dowodów, ponieważ zbanował mnie strasznie szybko. Tak jakby dostał informacje od kolegi (tym razem błędne) i nawet się w to nie zagłębiał. A poza tym czas minął, więc liczę na szybkie UB papaY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcanos Napisano 15 Kwietnia 2018 #509134 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Okej 24h minęły. Daje ub. Admin poniesie konsekwencje. Do zamknięcia. Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 15 Kwietnia 2018 #509142 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi