LordRama Napisano 9 Kwietnia 2016 #421531 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Nick:LordRama Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Jest tego trochę przed przerwą w CS admin na serwerowni CS-PLAY prawie rok czasu, własny serwer również tam, w cs'sie siedze od 4 lat z przerwami. Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: myślę że się nadam może nie nadrabiam przegranymi godzinami, ale stażem ? czemu by nie. Jeżeli nie teraz może później ale warto próbować. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w ciągu dnia da się ogarnąć po 2h pracuje ale czas się znajdzie, póki co mam przegranych mało godzin, i pewnie będziecie mówić że na NIE, ale nadrobię bez problemu. Kontakt: gg 58803535 GameTracker : http://www.gametracker.com/player/LordRama/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 9 Kwietnia 2016 #421534 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 JESTEM na NIE glownie dla tego ze cie nie znam dopiero wbiles na nasz server za wczesno zlozyles podanie. + za Steama + wiek +podanie w porzadku +staz -amx do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordRama Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor #421555 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 JESTEM na NIE glownie dla tego ze cie nie znam dopiero wbiles na nasz server za wczesno zlozyles podanie. + za Steama + wiek +podanie w porzadku +staz -amx do sprawdzenia dziś gram już prawie cały dzien, gt jeszcze nie zaktualizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 9 Kwietnia 2016 #421569 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jestem na NIE. -mało osób Cię zna -grasz od niedawna -Nie spełniasz wymagań godzinowych(min.20h) -amx jakoś nie chce mi się wierzyć +Wiek +kontakt Popraw aktywność i daj się poznać. Myślę, że będziesz dobrym kandydatem, ale na razie zbyt wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 9 Kwietnia 2016 #421573 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 ehh kolejny przegral 3h serwer mu sie spodobal i zlozyl podanie na admina na nie -dzisiaj zaczeles grac i to juz jest wystarczajacy powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordRama Napisano 9 Kwietnia 2016 Autor #421581 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 ehh kolejny przegral 3h serwer mu sie spodobal i zlozyl podanie na admina na nie -dzisiaj zaczeles grac i to juz jest wystarczajacy powod widze że tez jesteś często na serwie skoro twierdzisz ze gram od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeAreFreeGaMeR Napisano 10 Kwietnia 2016 #420974 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Na NIE - wypowiadasz się w swoim podaniu 2 raz mogłeś tylko edytować nawet 1 wypowiedz -mało osób cię zna -godziny na serwerze +/- amx do sprawdzenia +staż w cs +doświadczenie PS: nie serwerownia a sieć serwerów tak tylko poprawię cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2016 #422037 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Jestem na nie -krótko na serwerze -godziny +doświadczenie +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 11 Kwietnia 2016 #417844 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 po podanku myślę,że nadałbyś się na admina,ale zaczełeś od nie dawna grać na MH codzie jak na razie na nie ale myślę ze złożysz podanko za 14 dni i będziesz miał już godzinki i aktywność i jak na forum Ps. botor a znajomość amx to można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 11 Kwietnia 2016 #422080 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Podanie złożone za wcześnie, pograj trochę z nami daj się poznać. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi