Enzyy Napisano 22 Grudnia 2015 #369824 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nick:Na serwerze jeszcze nie grałem ale będę grać z nickiem Enzyy Link do bana w Amxbans:Moje IP jest czyste więc nie mam jak Demko/screeny:brak Opis: Znalazłem waszą serwerownie na cssetti i chciałem zagrać a nie mogę pokazuje mi że jestem zbanowany trochę bez sensu bo kupiłem nowy znaczy używany laptop z lombardu do starych gier i powinno być wszystko dobrze a nie jest Nadal nie mogę grać i jestem zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzyy Napisano 22 Grudnia 2015 Autor #369878 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 89 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : KOSA> [AMXBans] Reason : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 51071919 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 #370059 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nałożyło Ci się ip z graczem zbanowanym, dostaniesz ub , a ban nalozony zostanie na sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 #370063 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Moje pytanie brzmi grasz na tym nicku? http://multi-head.pl/index.php?/topic/78270-prosze/?hl=kosa#entry409825 Kosa> ? Jeśli tak było zgłoszenie na forum w postaci demka ip juz było odbanowane i nałożony był ban na SID Wiem, że niby napisałeś , że nie grałeś, ale spróbuj zresetować router innej opcji nie widzę. Bo ip odbanowałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Grudnia 2015 #370341 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Hmm reset routera nic nie da. Nałożenie się takiego samego fake SID;a jest bardzo rzadko spotykane, dlatego ciężko mi uwierzyć w to, że to nie Ty otrzymałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Grudnia 2015 #370526 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi