karol m Napisano 28 Kwietnia 2018 #511520 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Hej. Słuchajcie piszę w takiej sprawie, żeby nagrodzić najlepszą trójkę w top 15 - dla najlepszych 3 graczy klasa Premium(do wyboru) oraz vip na 1miesiąc zaczynając od resetu kolejnego. Co o tym sądzicie? Ja uważam, że może to graczy przyciągnąć - admini serwera powinni informować na mapach o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 29 Kwietnia 2018 #511673 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Jestem za ;D Darmowa premka by mi sie przydala haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 30 Kwietnia 2018 #511736 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Jeżeli już zostałby wprowadzony taki konkurs, to nie mógłby odbywać się co reset lecz np. co 3 reset, wtedy nagrodę bardziej za top 3 lvl można byłoby przyznać. Pierwsza osoba która wbije max lvl VIP/Premka na okres 3 miesięcy, drugi najwyższy lvl VIP/Premka na okres 2 miesięcy i trzeci najwyższy lvl VIP/Premka na 1 miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 8 Maja 2018 #513089 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 @Anime VisTeR.', @Ania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Maja 2018 #513110 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Można coś takiego zrobić ale to jest raz na jakiś czas, a nie co reset ;) Tak jak napisał @PodajeHazloOkon pierwsza osoba, która wbije max lvl dostaje premkę na 3 miesiące itd. PodajeHazloOkon dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi