HaLo HaLo Napisano 3 Maja 2018 #512241 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 (edytowane) Nick: HaLo HaLo Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kilka razy na serwerach diablo mod i basbulider myślę że na coda wystarczy :) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 6 lat gram .Od 10 roku życia w cs jak nie wcześniej zacząłem pykać :) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Często widzę jak ktoś gra klasa replikant i blokuje sojuszników i także czasem wbije aimer itp. i wtedy płoszy ludzi i nie da się grać samemu a ja chce tego uniknąć i przywitać nowych graczy z radością i szczęściem :) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: co najmniej 3 h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Halo Halo/80.72.40.110:27008/ Edytowane 4 Maja 2018 przez HaLo HaLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Maja 2018 #512277 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 (edytowane) Neutral Gt dopiero co wbite a na serwerze widzę cię od niedawna. Dla mnie jesteś jeszcze zbyt anonimowy. Edit. Masz mój głos, wydajesz się być bardzo sympatyczny a co najważniejsze jesteś bardzo pomocny :P Edytowane 9 Maja 2018 przez Vampire SadoS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I'M ZABUCH Napisano 4 Maja 2018 #512414 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Na nie -GT -Nigdy cię nie widziałem -Interpunkcja -Podanie napisane brzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 4 Maja 2018 #512421 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Pograj jeszcze bo to zdecydowanie za krótko Edytowane 4 Maja 2018 przez siZe.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 4 Maja 2018 #512449 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 (edytowane) Tak naprawdę jesteś na serwie od niecałych dwóch tygodni, musisz dać się dobrze poznać i graczom i adminom. Złóż podanie za dwa tygodnie. Jestem na Nie EDIT: Skoro utrzymał aktywność i dał się bardziej poznać to nie widzę przeciwskazań. Masz moje błogosławieństwo Edytowane 9 Maja 2018 przez PodajeHazloOkon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol m Napisano 4 Maja 2018 #512523 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Troszke cierpliwości i pograj znami dłużej. Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2018 #513242 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Czekałem na tą chwile +Wiek +kultura +regulamin +Aktywność Duże TAK młody jest ale ogarnia dobry mam kontakt z nim nie ma problemów :) dobrze się stało że napisał podanie admów brak a jak są to nawet normy nie wyrabiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siZe.cfg Napisano 9 Maja 2018 #513290 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 @sebastian87 Sugerujesz coś ? hahah Wiesz jak jest synu . Przeprowadzka itd Zadniedługo nadrobię to . Co do podania to jestem na - TAK Chłopak się stara , aktywny A adminów brakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi