SpalonaPrzezAnubisa Napisano 22 Grudnia 2015 #369524 Udost臋pnij Napisano 22 Grudnia 2015 Kryteria: 聽 - minimum 100 sensownych post贸w na forum 聽- 聽( postaram si臋 jak najszybciej zaliczy膰. ) 聽 - uko艅czony 16 rok 偶ycia聽+ 聽(uko艅czy艂am, i to spor膮 ilo艣膰 lat temu. ) 聽 - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci + ( Tak, wczoraj zosta艂 uko艅czony. ) - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego聽+/- ( zale偶y w jakich momentach, je艣li si臋 bardzo spiesz臋 strzelam troch臋 byk贸w. ) 聽 - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki 聽+/- ( napisa艂am wy偶ej, czemu zaznaczy艂am +/- . ) 聽 - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum 聽+ 聽( cz臋sto sp臋dzam po pi臋膰 do sze艣ciu godzin dziennie . ) 聽 - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam 聽+ ( posiadam tylko Gadu-Gadu. ) 聽 聽 Wz贸r podania: 聽 Imi臋:聽Moje imi臋 to Mary艣ka. 聽 Wiek:聽Napisz臋 to tak zrozumiale, mam p贸艂 wieku. 聽 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:聽Gadu-Gadu ( numer podam w Prywatnej Wiadomo艣ci. ) 聽 Sta偶 na forum:聽Dok艂adnie wczoraj by艂 miesi膮c.聽 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:聽Kiedy艣 by艂am dziennikark膮, kt贸ra zamieszcza artyku艂y w gazetach, wi臋c my艣l臋, 偶e do艣wiadczenie Takie sobie. 聽 Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Je艣li si臋 to zalicza, moje osi膮gni臋cie to聽P艂e膰 Pi臋kna . 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:聽No nie wiem, mo偶e b臋dzie to 7, 8, b膮d藕 9, ja nie widz臋 b艂臋d贸w w swych wyrazach (jak ka偶dy cz艂owiek). 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: My艣l臋, 偶e dziennie b臋dzie to oko艂o 5-6 godzin dziennie. 聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽Wywiad z Donwer'e, zatytu艂owany:聽Czy Donwer jest kosmit膮? 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽Kolor pomara艅czowy: SpalonaPrzezAnubisa 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽聽Kolor szaro-bia艂y: Donwer'e. 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj Donwer'e, chc臋 z Tob膮 przeprowadzi膰 bardzo kr贸tki wywiad, w kt贸rym czytelnicy dowiedz膮 si臋 o Tobie, wi臋cej ni偶 nam powiedzia艂e艣. 聽 Dobrze, tylko pami臋taj, 偶e nie odpowiadam za wyparowanie oczu z ga艂ek! 聽 A ludziom przy Tobie wyparuj膮, prosz臋 Cie, je艣li chcesz temu zapobiec, musisz powiedzie膰 nam jak masz na imi臋! 聽 Nie wiedzia艂em, 偶e z Tego b臋dzie katastrofa! Musz臋 si臋 pospieszy膰! 聽Mam na imi臋 Arek, i mo偶e opowiem co艣 o sobie, 偶eby ocali膰 lud ziemski. Tak wi臋c, mam na imi臋 Arek, mam 17 lat i mieszkam w Los Angeles (7,5 kilometr贸w 聽od Holly Wood), mam dziewczyn臋, kt贸ra ma na imi臋 Kasia. 聽 Opowiesz nam co艣 o Twojej dziewczynie, ile ma lat, gdzie si臋 urodzi艂a, ile ze sob膮 chodzicie? 聽 聽 Ma 15 lat, wi臋c nie jest za m艂oda, i nie jest za stara. Urodzi艂a si臋 w Nowym Yorku, 3 dni przed atakiem terrorystycznym na WTC* , jej rodzicami byli Polacy (z tego powodu ma ona imi臋 Kasia) . Chodzimy ze sob膮 2 lata, i ucz臋szczamy do tego samego gimnazjum. 聽 Uwaga, odebra艂am sygna艂 od kapitana! Musisz nam opowiedzie膰, jaki jest Tw贸j najdziwniejszy sen. 聽 聽 Sam nie wiem, pewnie ten,w kt贸rym przy艣ni艂 mi si臋 ci膮g cyfr od 0-2. 聽 A opowiesz nam w jakiej kolejno艣ci wyst臋powa艂y te cyfry? 聽 聽 Oczywi艣cie, oto kolejno艣膰 cyfr:聽10212022102121021200102101201. 聽 Jeste艣 pewny, 偶e to taka kolejno艣膰, jak j膮 zapami臋ta艂e艣, przecie偶 ona jest spora. 聽 聽 Bardzo 艂atwo jest zapami臋ta膰 w ten spos贸b: 1+212+221+2121+212++1+21+12+1, to by艂 pierwszy spos贸b. Drugi to zsumowanie wszystkiego razem. 聽 *** 聽 聽 Pierwszy krok, kt贸ry udowadnia, 偶e Donwer'e jest kosmit膮.Zobaczymy co b臋dzie p贸藕niej. 聽 聽 *** 聽 聽 Opowiesz nam troch臋 o Swym wygl膮dzie, jakie masz w艂osy, jeste艣 szczup艂y? 聽 聽 Mam drobne czarne w艂osy, jestem szczup艂y, ale czaszka聽nie jest ludzka, bo jest wi臋ksza od normalnej ludzkiej o 9 cm. Karnacja moja zostawia wiele do zastanowienia si臋, mam 聽pod-zielonkaw膮 karnacj臋, kt贸ra w og贸le nie czuje zimna, ciep艂a i dotyku. 聽 Czy to jest mo偶liwe, powiesz nam co艣 jeszcze? 聽 聽 Nie czuj臋 niczego, nawet smaku, codziennie o 20:00 dzwoni do mnie podejrzany numer: 897-756-990, jak si臋 zadzwoni na 贸w numer, s艂ycha膰 g艂osy, jakby kto艣 kogo艣 mordowa艂, ale jednak kto艣 uratowa艂 si臋 przed 艣mierci膮, bo drzwi zosta艂y wyrwane z zawias贸w. 聽 A dok艂adnie jakie okrzyki? 聽 聽 Mniej wi臋cej takie: A,a,a,a,a, zaraz... i tu zostaje g艂os przerwany i s艂ycha膰 d藕wi臋k drzwi wypadaj膮cych z zawias贸w. 聽 Brzmi to bardzo podejrzanie, opowiesz nam co艣 jeszcze co si臋 dzieje ko艂o Ciebie, czy s艂yszysz jakie艣 g艂osy? 聽 聽 Nie s艂ysz臋 偶adnych g艂os贸w, ale raz do mego okna przybli偶y艂a si臋 posta膰, kt贸ra lewitowa艂a, i chcia艂a mi co艣 powiedzie膰. 聽 Opiszesz j膮, albo chocia偶 powiedz co ona rzek艂a do Ciebie. 聽 聽 Nie widzia艂em jej tak dobrze, ale na 100% mia艂a du偶膮 czaszk臋 i chud膮 sylwetk臋. Nie us艂ysza艂em zbytnio, co ona rzek艂a, ale by艂y to chyba takie s艂owa: Virinios le Hartera ber nosia vincento. 聽 Interesuj膮ce, a jakim tonem g艂osu to powiedzia艂a? 聽 聽 S膮dz臋, 偶e basem, bo powiedzia艂a ona to bardzo nisko. 聽 Mia艂e艣 jeszcze takie przypadki, kiedy spotka艂e艣 si臋 z kim艣 obcym? 聽 聽 Owszem, na przyk艂ad nad jeziorem (nazwy nie powiem) zobaczy艂em cz艂owieka, kt贸ry by艂 bez g艂owy, ale chodzi艂. 聽 Trzyma艂 on co艣 w r臋ce? 聽 聽 Tak, trzyma艂 g艂ow臋, a w drugiej r臋ce trzyma艂 top贸r z napisem: Virinios le Hartera ber nosia vincento.聽 聽 By艂 podobny to tamtego, kt贸rego spotka艂e艣 w oknie? 聽 聽 My艣l臋, 偶e tak. Mia艂 mniej wi臋cej tak膮 wysoko艣膰, jak cz艂owiek w oknie. 聽 Zaczynam si臋 ba膰, opowiesz nam jeszcze jak膮艣 histori臋? 聽 聽 Oczywi艣cie, historia b臋dzie opowiada膰 o cz艂owieku, kt贸ry zmar艂 na s艂upie.Jak jecha艂em nad morze, zobaczy艂em ogromne 聽 聽 kt贸re nabi艂o si臋 na latarni臋. Po 5 minutach wyszed艂 z ufo cz艂owiek, kt贸ry powiedzia艂 to samo, co by艂o na Toporze, i to samo, co rzek艂 cz艂owiek przy oknie. 聽 Jak to rzek艂, zosta艂a mu oderwana g艂owa, kt贸r膮 trzyma艂 w r臋ce wraz z toporem. 聽 Interesuj膮ce, ale musi ju偶 dobiegn膮膰 do ko艅ca. Dowiedzieli艣my si臋 bardzo du偶o informacji, g艂贸wnie o ludziach, kt贸rzy Ciebie otaczaj膮.My艣l臋, 偶e kolejny wywiad odb臋dzie si臋 z Tob膮, i wtedy opowiesz nam wszystkie historie, kt贸re Ci臋 spotka艂y. Dzi臋kuj臋 Ci bardzo i 偶ycz臋 weso艂ych 艢wi膮t Bo偶ego Narodzenia. 聽 聽 Dzi臋kuj臋 i nawzajem! Mi艂o si臋 z Pani膮 prowadzi艂o wywiad, ale nie opowiem w jednym wywiadzie wszystkich opowie艣ci, mo偶e uda mi si臋 w kolejnym. 聽 Do zobaczenia, i jeszcze raz weso艂ych 艢wi膮t! 聽 聽 Do zobaczenia, i nawzajem po raz 2 . 聽 聽 聽 * - World trade center 聽 聽 Ufo - (pol.) Niezidentyfikowany obiekt lataj膮cy. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 *** 聽 聽 Przepraszam, za b艂臋dy w podaniu, ale troch臋 si臋 zestresowa艂am . 聽 聽 *** 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 23 Grudnia 2015 #370100 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na nie. 聽 -nie ogarnie 聽 -ma艂o lat 聽 -brak post贸w 聽 -wywiad do du** chocia偶 by艂 ze mn膮 聽 -Przeklina 聽 -ma艂o aktywna (5-6 godzin dziennie to chyba masz w my艣lach) 聽 -p艂e膰 pi臋kna to nie osi膮gni臋cie 聽 -dziennikark膮 w my艣lach * 聽 -brzydkie kolory 聽 -przechwala si臋 聽 -spamuje wsz臋dzie 聽 -jest bardzo dziwna 聽 -ortografia s艂aba (du偶o b艂臋d贸w w wywiadzie) 聽 -S艂abe podanie 聽 -przeproszenie za b艂臋dy w podanie jest jakie艣 偶a艂osne 聽 聽 聽 聽 powody czemu nie mog臋 wymienia膰 godzinami. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Grudnia 2015 #370101 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nie widz臋 b艂臋d贸w w swych wyrazach. lol 聽 Ma艂o na forum, b艂臋dy s膮. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Gargulec Napisano 23 Grudnia 2015 #370120 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Powiem jedno, jestem na nie. 聽 -ortografia s艂aba. 聽 -wywiad s艂aby (bez urazy Donwer'e) 聽 -kolorki s艂abo wybrane. 聽 -wiek chyba ok艂amany. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Grudnia 2015 #370145 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 ortogrfia slaba za krotki staz nikt cie nie zna na nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 23 Grudnia 2015 #370548 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 na nie, 聽 -ortografia 聽 -slaby wywiad 聽 -daj sie lepiej pozna膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 23 Grudnia 2015 #370552 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Na nie, 聽 - S艂aby wywiad, 聽 - Ma艂o na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 23 Grudnia 2015 #370556 Udost臋pnij Napisano 23 Grudnia 2015 Pytania s膮 prawie bezokolicznikami, nie nadaj膮 si臋 niestety poniewa偶 s膮 na tyle otwarte, 偶e ci臋偶ko je ugry藕膰. Formu艂a wywiadu rozproszona, tekst jak diaspora Polak贸w po 艣wiecie, nie ma fabu艂y oraz ma艂a zwi臋z艂o艣膰. Brak wi臋kszego zainteresowania czytelnika (czyt. mnie)... 聽niestety... na NIE . 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Grudnia 2015 #370899 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na NIE 聽 Troch臋 si臋 po艣pieszy艂a艣 z tym podaniem. 聽 Wywiad na niskim poziomie. 聽 Popracuj nad ortografi膮. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 24 Grudnia 2015 #371292 Udost臋pnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wywiad nie podoba si臋 osobie z kt贸r膮 go przeprowadza艂a艣. Nie powinno tak by膰 i nie wiem jak mo偶na pope艂ni膰 taki b艂膮d. Sam nie jestem asem w ortografii, sk艂adnia i inne elementy u mnie le偶膮. Jednak zawsze na koniec wywiadu, pyta艂em si臋 czy danej osobie pasuje to co stworzyli艣my. Czuj臋 偶e gdyby艣 zrobi艂a tak samo, unikn臋艂aby艣 takiego wywiadu. Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371548 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 Hmm powiem tak. 聽 Wywiad do艣膰 oryginalny. Dawno napisanego w ten spos贸b nie widzia艂em.聽 聽 聽 聽 Nie mniej jednak troch臋 Ci brakuje do 艂adnego pisania. Niekiedy sk艂adnia, czy ortografia le偶y. Zalecam popracowa膰 nad sob膮 i spr贸bowa膰 za jaki艣 czas. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Grudnia 2015 #371549 Udost臋pnij Napisano 25 Grudnia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi