Become The Best Napisano 22 Grudnia 2015 #369516 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nick:WOLFGANG Wiek:27 Doświadczenie (w byciu adminem):mam juz doswiadczenie jako admin około dwa lata Znajomość AMXX (W skali 1-10):żeby być uczciwym to 7 nie da się pojąć całego amx Staż w CS-sie:baardzo długo grałem już jak był 1.5 wiec przynajmniej 7 lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: gram o różnych porach więc napewno zasile szereg niejednokrotnie w momencie gdy zajdzie taka potrzeba Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 1-3 h Kontakt: STEAM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/WolfGang/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 22 Grudnia 2015 #369846 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 TAK - Aktywny - Trafne zgłoszenia na u@ oraz steam o graczach używających wspomagaczy i tych, którzy zachowują się niestosownie na serwerze - Kultura - Jedna z niewielu osób obiektywnych i nie faworyzujących na serwerze Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terror INC Napisano 22 Grudnia 2015 #369862 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 -wiek -steam -u@ - aktywność na serwerze na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Grudnia 2015 #370015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Czasem pogram u was. Gracz jest aktywny Kulturalny Ogarnięty Wiek Steam Myślę ze można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Grudnia 2015 #370046 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi