mlekopan Napisano 11 Maja 2018 #513562 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 1. Admin jest analfabetą i zasłania się tym że szybko pisze i ma nową klawiaturę XDDD [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'modoł przed czasem' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '94.254.175.46' [AMXBans] ======================================= https://www8.zippyshare.com/v/NtECoIEV/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuaRDiaNN Napisano 11 Maja 2018 #513591 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Wiem, że nie powinienem sie tutaj wypowiadac, ale lecisz na forum z banem na 5min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Maja 2018 #513593 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Witaj już nie chodzi o pisownie znasz regulamin używanie modułu przed rozpoczęciem gry jest zabronione pozdrawiam admin Sesio na przyszłość myślę że nie zrobisz tego 2 raz. Forum nie jest od skarg złej pisowni bana :) mogło mu się pomylić ;) myślę że temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayerTheCounterStrike :D Napisano 11 Maja 2018 #513599 Udostępnij Napisano 11 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi