Gość Napisano 15 Maja 2018 #514325 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Data zdarzenia:dziś Nick gracza: @M a m c i aDowody:Napisano 6 majaŚwiadkowie:Nie TrzebaUzasadnienie:Mamcia rzuciła moje zlecenie do niezrelizowanych jak moje pierwsze zlecenie napisałem 6 maja a dzis jest 15 czyli 7 dni mineło od upływu tamtego zlecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 16 Maja 2018 #514357 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 W regulaminie jest zapis konkretny, dokładnie punkt 3 przy zleceniach. W świetle zasad możesz złozyc zlecenie po upływie 7 dni od daty ZAMKNIĘCIA ostatniego. Skarga/ problem (?) - niezasadne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Maja 2018 #514358 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Sorry byłem wczoraj pod pływem % i nie wiem co pisałem Zamknij Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 16 Maja 2018 #514359 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi