JILY1 Napisano 31 Maja 2018 #516230 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Nick: JILY1Wiek: Hot 18Doświadczenie (w byciu adminem): Dość spore (bardzo)Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: 9 latek się miało jak nie było jeszcze w domu neta i na boty się grało Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Gram juz okolo miesiac na serwerze i z tego co widzę, cheaterzy są co chwile, a wiele razy np rano albo późnym wieczorem adminów zwyczajnie nie ma, przez co gracze uciekają na inne serwery. Chciałbym pomóc serwerowi, gdyż bardzo się do niego przywiązałem, jestem kulturalnym, spokojnym (czasami) człowiekiem, i myślę, że dam rade pomóc innym graczom w czerpaniu przyjemności z gry na COD'zie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: myślę, że 3-4 godzinkiKontakt: PW, E-MAIL, FacebookLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JILY1/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 31 Maja 2018 #516231 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Aktualnie jestem na nie +Steam +Wiek - GT nie masz nawet 30 godzin wymaganych wbitych, a aktywnością nie powalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 31 Maja 2018 #516237 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Nie spełniasz obowiązkowych kryterii konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sukiu Napisano 31 Maja 2018 #516243 Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Jestem na nie, ponieważ : - Piszesz, że grasz około miesiąc. Tylko, że 11 dni nie wbiłeś ani na minutę, a kolejne 9 dni wbiłeś na niecałe 25, wiec można powiedzieć, że grasz około tydzień, a nie miesiąc - Konto pod podanie - "Spokojny (czasami)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 7 Czerwca 2018 #517096 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi