RedCatPL Napisano 2 Czerwca 2018 #516513 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: RedCat1878 Wiek: Rocznikowo 16 Doświadczenie [w byciu adminem]: Byłem już administratorem na tym serwerze ale niestety musiałem zrezygnować. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Chciałbym pomóc serwerowi bo pomimo tego że adminów nie brakuje to "Cziterów" wciąż przybywa a aktywność maleje. Chcę by ludzie grali tu chętniej i czuli się tu dobrze:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-4 godzin ale to też zależy od dnia i aktywności innych graczy na serwerze. W ostatnich tygodniach aktywność moja nie powala ale gram głównie gdy nie ma adminów a "Cziterzy" zabierają całkowicie chęci do gry;) Kontakt: Forum, FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/RedCat1878/91.224.117.52:27140/ Edytowane 2 Czerwca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 2 Czerwca 2018 #516516 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Jestem na TAK!! + pomocny ( Dobra mordka ) + Cały czas aktywny + kulturalny + miał admina to bez problemu znajomość amx RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 2 Czerwca 2018 #516539 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Oczywiście, że tak. + wiek + GT + doświadczenie + często gra na serwerze + byly admin- gracze powinni go kojarzyć Powodzenia. RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek123 Napisano 3 Czerwca 2018 #516612 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Jestem na tak +wiek +GT +doświadczenie +Pomocny +Był już adminem RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuCraft!! Napisano 5 Czerwca 2018 #516850 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2018 Jestem na duże TAK ! +wiek +GT +doświadczenie +często na serwerze +był już adminem Pozdrawiam i powodzenia RedCatPL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi