stanik Napisano 2 Czerwca 2018 #516523 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Nick: stanikWiek: 14Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem raz straznikiem na jb ale to jest cos innego,bardzo szybko sie uczeZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: 2lata (na serwerze około 2-3miesiace)Steam / NonSteam: Nonsteam w kazdej chwili steam moge załozyc :DDlaczego ty: Dlatego że często nie ma adminów i chcem sie opiekowac serwerem i pomagac innym graczomCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 godzinyKontakt: fb , forum,fb moge podac *W* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*W* Napisano 3 Czerwca 2018 #516730 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Jestem na Tak + rep + pomocny odrazu kolejna para rąk do pomocy haha - Wiek Ale jest szczery Ale myślę że się nadaj + steam Powodzeia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniuCraft!! Napisano 8 Czerwca 2018 #517175 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Neutral - Steam - Wiek +/- Doświadczenie + Często na serwerze + Mikro Okres próbny, można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedCatPL Napisano 8 Czerwca 2018 #517187 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Neutral -Wiek +/- Kultura + Często gra +/- Doświadczenie + Mikro Edytowane 8 Czerwca 2018 przez RedCatPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi