HaLo HaLo Napisano 9 Czerwca 2018 #517357 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) To tak czemu na wszystkich klasach mi się zresetował lvl i nie mam klanu (byłem w klanie siesia ulebszony na maxsa) a innym os się pytałem nic się nie zresetowała Wiec proszę o zwrot wszystkiego albo o reset wszystkiego a to takie tam ss https://www98.zippyshare.com/v/WHWRUwpR/file.html Edytowane 9 Czerwca 2018 przez HaLo HaLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Czerwca 2018 #517359 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 @HaLo HaLo masz rezerwację nicku lub inną usługę na hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 9 Czerwca 2018 Autor #517362 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) @SUNN. #URLOP nie mam ale exspa się nie wpłaca do klanu a po za tym klasy premiu mam na steam 15 godzin temu, HaLo HaLo napisał: Edytowane 10 Czerwca 2018 przez HaLo HaLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Czerwca 2018 #517374 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 @HaLo HaLo tak szczerze to trochę nie rozumiem treści tego posta, możesz wyjaśnić? I podaj mi Twój nick na którym grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 10 Czerwca 2018 Autor #517452 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 @SUNN. #URLOP Nick: HaLo HaLo To tak wbiłem na serwa i patrze że mam 1 lvl na wszystkich klasach i pytam się czy był reset innych oni mi mówią że nie i chwile gram myślałem że to bag a tu nic chwile pograłem i nic do tąd sie niezmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 10 Czerwca 2018 Autor #517459 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Proszę o zamknięcie tego postu ponieważ pomiędzy HaLo a HaLo postawiłem 2 spacje nie jedną sorry za głopot i przepraszam ale to z resetem możecie przemyśleć @SUNN. #URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2018 #517465 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi