Doman Napisano 11 Czerwca 2018 #517619 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Kryteria: - minimum 100 sensownych postów na forum: + - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci: + - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego + - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki: + - aktywność, minimum 2 godziny dziennie na forum: + Wzór podania: Imię: PawełWiek: 17Staż na forum: 3 lataDoświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem ponad rok redaktorem forum oraz parę miesięcy redaktorem FP, więc coś tam ogarniam.Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7/10Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Jako, że zbliżają się wakacje to myślę, że spokojnie znajdę czas, aby wrzucić jedną pracę na tydzień +/-Napisz coś o sobie: Witam Miły, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty redaktor(miejmy nadzieję).Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): https://multi-head.pl/topic/95443-wywiad-z-łamaczem-serc-z-gimnazjum/ Dziękuję wszystkim za opinie, pozdrawiam Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Anime Doman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Czerwca 2018 Administrator Premium VIP #517620 Weteran MH Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 No co można napisać Doman jest idealną osobą na te stanowisko. Wywiad z łamaczem serc z gimnazjum pokazuje że ma pojęcie i wie jak zrobić wywiad żeby się go przyjemnie czytało. Masz moje wielki TAK! powodzenia Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 11 Czerwca 2018 Donator #517627 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem na TAK. +wiek +staż +pełnił już tą rolę i radził sobie dobrze +wywiad całkiem niezły, rozbawił mnie PS. Tylko się nie obijaj włochaty i wprowadź coś nowego/ciekawego! Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RalaseQ Napisano 11 Czerwca 2018 #517638 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem na Tak + Był redaktorem + Staż + Wiek On napewno da sobie radę Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi