聽Doman Napisano 11 Czerwca 2018 #517619 Udost臋pnij Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Kryteria: - minimum 100 sensownych post贸w na forum: + - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci: + - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego + - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki: + - aktywno艣膰, minimum 2 godziny dziennie na forum: + 聽 Wz贸r podania: Imi臋: Pawe艂Wiek: 17Sta偶 na forum: 3 lataDo艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: By艂em ponad rok redaktorem forum oraz par臋 miesi臋cy redaktorem FP, wi臋c co艣 tam ogarniam.Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7/10Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Jako, 偶e zbli偶aj膮 si臋 wakacje to my艣l臋, 偶e spokojnie znajd臋 czas, aby wrzuci膰聽jedn膮 prac臋 na tydzie艅 +/-Napisz co艣 o sobie: Witam 聽Mi艂y, sympatyczny i zawsze u艣miechni臋ty redaktor(miejmy nadziej臋).Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): https://multi-head.pl/topic/95443-wywiad-z-艂amaczem-serc-z-gimnazjum/ Dzi臋kuj臋 wszystkim za opinie, pozdrawiam Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Anime Doman Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 11 Czerwca 2018 #517620 Weteran MH Udost臋pnij Napisano 11 Czerwca 2018 No co mo偶na napisa膰 Doman jest idealn膮 osob膮 na te stanowisko. Wywiad z 艂amaczem serc z gimnazjum pokazuje 偶e ma poj臋cie i wie jak zrobi膰 wywiad 偶eby si臋 go przyjemnie czyta艂o. Masz moje wielki TAK! powodzenia 聽Doman doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 11 Czerwca 2018 #517627 Udost臋pnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem na TAK. +wiek +sta偶 +pe艂ni艂 ju偶 t膮 rol臋 i radzi艂 sobie dobrze +wywiad ca艂kiem niez艂y, rozbawi艂 mnie 聽 PS. Tylko si臋 nie obijaj w艂ochaty i wprowad藕 co艣 nowego/ciekawego! 聽 聽Doman doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽RalaseQ Napisano 11 Czerwca 2018 #517638 Udost臋pnij Napisano 11 Czerwca 2018 Jestem na Tak + By艂 redaktorem + Sta偶 + Wiek On napewno da sobie rad臋聽 聽Doman doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi