this_eMeS Napisano 13 Czerwca 2018 #517898 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: eMeSWiek: 19 latDoświadczenie (w byciu adminem): Wielokrotnie adminowałem na tego typu serwerach, wiem na czym to polegaZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: No kilka lat na pewno, do podstawówki chodziłem jak zacząłemSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Ponieważ często są sytuacje kiedy to regulamin nie jest przestrzegany, a admina brakuje na serwerze, cheatowanie, wyzwiska, txt czy różne tego typu zagrania. Chcę zapobiec temu, aby na serwerze panował spokój i żeby graczom było jak najlepiejCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od dnia, ale myślę, że tą godzinkę, dwie poświęcęKontakt: Steam, ForumLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/eMeS/80.72.40.110:27008/Ps. Tak wiem, że mam dopiero wbite 30 godzin, ale chcę pomóc. edit. Już nie jest cały pogrubiony Edytowane 13 Czerwca 2018 przez this_eMeS Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 13 Czerwca 2018 #517901 Weteran MH Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Neutral ze względu na twoją aktywność w kratkę, jeśli to poprawisz będziesz miał moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaLo HaLo Napisano 14 Czerwca 2018 #518085 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 W dniu 13.06.2018 o 11:05, Vampire SadoS1 napisał: Neutral ze względu na twoją aktywność w kratkę, jeśli to poprawisz będziesz miał moje tak Zgadzam się całkowicie z Sadosem popraw aktywność przyjacielu a zasłużysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi