LisekUrwisek Napisano 20 Grudnia 2015 #368935 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): około 22:40 Nick admina/gracza, który zawinił: Czarnaa. Dowody: http://static.pokazywarka.pl/i/6212731/512601/2015-12-20-00001.jpg Świadkowie: cały serwer Uzasadnienie: wyzwisko pod moim adresem - koleżance widać nie spodobało się że otwieram i musiało coś ją w serduszku mocno zaboleć ... ogólnie sporo osób na serwerze ciągle mnie obraża, ale w 90% jest to słownie przez mikrofon, troche to przykro że tak dużo ludzi nie umie trzymać buzi na kłódke albo pokazać choć trochę kultury (w stosunku do innych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejlaa Napisano 20 Grudnia 2015 #368939 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 hmm.. skarga może i adekwatna ale w większości przypadków sam prowokujesz pomijając fakt że podajesz się za kobietę mimo iż masz coś innego w spodniach :> nie prowokuj to dam Ci spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Grudnia 2015 #368941 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Zaprszam adminke Czarna do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 20 Grudnia 2015 #368942 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 lisku, piszesz nie płakać, a płaczecz o byle co gdyby Cię ktoś sensowny sprawdził, to ub by nie było skilla masz- ale w KAMPIENU SIĘ DO WH : ) Żadna paczka nigdzie nie góruje, poprostu 80/90% grających na DD2/INFERNO wie, że jesteś odpałem kolego. może i pocisk był, ale zwracam uwagę na to, co sam piszesz na say'u (czasami nawet na admin_chacie)-nie jest to na miejscu. Pozdrawiam Biegający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 20 Grudnia 2015 #368946 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 hmm.. skarga może i adekwatna ale w większości przypadków sam prowokujesz pomijając fakt że podajesz się za kobietę mimo iż masz coś innego w spodniach :> nie prowokuj to dam Ci spokój A jakiś dowód? Puste słowa i pewnie od kolejnej koleżanki Czarnej Gdybyś była mądrzejsza, to nie dałabyś się sprowokować ale cóż, widać jest inaczej. Bez pkt, proszę o trochę wyrozumiałości bo jak czytam takie coś to po prostu muszę, no muszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LisekUrwisek Napisano 20 Grudnia 2015 Autor #368945 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nikogo nie obrażam na say'u a 3/4 moich wypowiedzi to tyczy się 'lisków' -> np. 'co tam liski ^_^'. jeżeli to koleżankę prowokuję to nie moja wina . Zastrzegam się że jawnie nikogo nie obraziłam nie ma sensu obracać kota ogonem, po prostu przyznać się/przeprosić i ja nie będę miała problemów Zrobiłam błąd i nie podałam SID więc pewnie sprawa rozejdzie się po kościach. Cześć liski! Teraz patrzę że Lejlaa się przyznała, więc to pewnie ona (Pozwole sobie zignorować wypowiedź 'biegam po śniegu' bo to troszke żałosne dla mnie zniżać się do tego poziomu.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Grudnia 2015 #368947 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 @Livio Czarnaa to nie admin. wyzwisko pod moim adresem - koleżance widać nie spodobało się że otwieram i musiało coś ją w serduszku mocno zaboleć ... ogólnie sporo osób na serwerze ciągle mnie obraża, ale w 90% jest to słownie przez mikrofon, troche to przykro że tak dużo ludzi nie umie trzymać buzi na kłódke albo pokazać choć trochę kultury (w stosunku do innych) Raczej nic dziwnego, skoro sama prowokujesz. Co nie znaczy, że admini nie powinni reagować. Ani prowokowanie ani obrażanie nie jest tutaj dopuszczalne. Dlatego tym samym, jeśli admini DD2/INF reagują na obrażanie graczki Rudy Lisek, to również niech zwrócą uwagę na to, że ona sama bardzo często prowokuje niepotrzebne napinki komentując (często bezsensownie) zagrania innych graczy i niech również z tego wyciągają konsekwencje (psucie atmosfery na serwerze, prowokowanie niepotrzebnych napięć). EDIT: Nikogo nie obrażam na say'u a 3/4 moich wypowiedzi to tyczy się 'lisków' -> np. 'co tam liski ^_^'. No chyba jednak nie ^^ ale to swoją drogą. Dzisiaj wróciłem do domu, od jutra będę na serwerze, myślę, że szybko Ci wyklaruję o co tutaj chodzi. PS. Bez SID/IP Czarnej nic nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejlaa Napisano 20 Grudnia 2015 #368949 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ale ja nie jestem adminem :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 20 Grudnia 2015 #368952 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Cisza!!! w porozumieniu z @@EvO doszliśmy kto jest winien obrazy. ban został dodany oto sid i ip 'Czarnaa.' (CT) -- 89.230.165.4:27005 [sTEAM_0:0:2164491] dziękuję dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368953 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Pablito znalazł daną delikwentke na serwerze + sprawdzałem w logach więc mamy sid i ip, (Livio Twoja teoria o adminie się mija z celem.) Ban nałożony na 90 minut, bo jednak osoba zawiniła. Jeżeli uważacie, że @@LisekUrwisek wyzywa/czy prowokuje, robicie screena i idziecie w odpowiednie miejsce. Edit Przeglądałem również say logi z tego incydentu. W tym wypadku użytkownik @@LisekUrwisek nie dopuścił się obrazy, ani niekulturalnych odzywek więc nie ma mowy o jakimkolwiek banie w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 20 Grudnia 2015 #368954 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 lisku, piszesz nie płakać, a płaczecz o byle co gdyby Cię ktoś sensowny sprawdził, to ub by nie było skilla masz- ale w KAMPIENU SIĘ DO WH : ) Żadna paczka nigdzie nie góruje, poprostu 80/90% grających na DD2/INFERNO wie, że jesteś odpałem kolego. może i pocisk był, ale zwracam uwagę na to, co sam piszesz na say'u (czasami nawet na admin_chacie)-nie jest to na miejscu. Pozdrawiam Biegający sensowny ? gdyby ktoś za to demko co Wandi dał bana to byłoby śmiechu warte daj dowód lepsze demko , kazdy uważa uwaza ale dowodu nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368956 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi