budzyk Napisano 28 Czerwca 2018 #520038 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Cześć! Od dłuższego czasu nie grałem w 1.6 aż do teraz, wróciłem i chciałem pograć lecz po 10 minutach gry dostałem perma za VAC bana. Owszem przyznaję, że VAC bana mam, ale już od ponad 3 lat i to w dodatku na CS:GO, więc nie rozumiem czemu dostałem na waszym serwerze 1.6 Wycinek z konsoli vvv + chciałem wspomnieć, że w folderze cstrike nie mam zrobionych ssów. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl[AMXBans] Reason: 'VAC ban'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:80948173'[AMXBans] Your IP: '87.207.14.18'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2018 #520046 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Zmień konto steam na czyste lub zacznij grać na NS'ie, jeżeli chcesz dalej grać na naszych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2018 #520047 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi