*THC* Jack Napisano 4 Lipca 2018 #520700 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Jack | CSSetti.pl [AMXBans] Powod : ' AB + Zmiana nicku ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1307306100 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 80.50.139.50 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie : Nicku nie zmienie bo na początku nikomu on nie przeszkadzal a teraz mi szkoda bo mam dobry stosunek gralem na serwie kiedyś pod Nickiem Jack ale nie dostałem zadnego bana wiec chyba jakas pomylka Ps. wiem ze na UB macie 24h ale cos mi się pomylilo i dalem to na inne forum wiec jakbyście mogli to Proszę o UB :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2018 #520706 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Na odwołanie od bana masz 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2018 #520707 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi