Juras ^^.^^ Napisano 7 Lipca 2018 #521158 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Nick: Juras ^.^ Mam duże doświadczenie w grze. Byłem kilka razy adminem na amxx modach. Mam 15 lat . Chciałbym pomóc ponieważ Lemon nie daje sobie rady sam. Z góry dziękuje. Serwer. CodMod 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiimsinek Napisano 7 Lipca 2018 #521169 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 (edytowane) nie? -wiek -brak wzoru -konto pod podanie Edytowane 7 Lipca 2018 przez hiimsinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 8 Lipca 2018 #521212 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Jestem na Nie. Kolejna podszywka gracza. proszę o link do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2018 #521222 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi