OperaturKoparki Napisano 9 Lipca 2018 #521337 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Nick cheat'era: SzoQun Godzina, data zdarzenia: Całe przed południe 09.07.2018 Mapa: de_rats_1337 Serwer: COD 400 Link do demka: https://www115.zippyshare.com/v/4YAvRhhN/file.html STEAM_ID/IP: Ahh, nie zdążyłem, bo akurat uciekł wiem, że bez tego się nie obejdzie raczej. Uzasadnienie: Demko jest krótkie, ale widać na nim, że SzoQun ma aima i wh, myślę, że nie trzeba uzasadniać bo wszystko jest widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2018 #521345 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Skoro wiesz, że bez SID'a winowajcy nic nie zrobimy, to po co tworzysz ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipca 2018 #521346 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi