addw Napisano 11 Lipca 2018 #521574 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum;+- Minimum 16 lat;+/-- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;+- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;+- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;+- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;+- Minimum 30h przegrane na serwerze;+/-- Obowiązkowo aktywne konto steam;+- Posiadanie mikrofonu;+Wzór podania: Nick:addwWiek:15.Doświadczenie (w byciu adminem): Tak, doświadczenie mam bardzo duże miałem admina na Cs-******.** na DD2,JB,CS GO MOD.Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-7,5.Staż w CS-sie:Staż w CS'ie ok. 3 lata.Steam / NonSteam:Steam.Dlaczego Ty:Ja dlatego, że często jak gram to nie ma admina i ludzie wbijają na odpale albo na podszywkach co zadarza się często w pewnym okresie. Mam też duże doświadczenie jako admin <3.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h.Kontakt:Facebook,Steam.Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/addw/80.72.40.110:27008/ Squbany Praga i Animowany dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 11 Lipca 2018 #521580 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Na Nie, po pierwsze nie masz nawet przegranych 30 godzin na serwie, pograj więcej, daj się poznać i złóż podanie za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squbany Praga Napisano 11 Lipca 2018 #521592 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Gracz speda sporo czasu na grze <) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lipca 2018 #521800 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 - kojaze cię ale wg nie znam daj się poznać jak bedziesz aktywny złóz podanie za 2 tyg w chwili obecnej jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2018 #521917 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Ostatnie parę dni - brak aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 24 Lipca 2018 #523083 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi