sniegus Napisano 21 Lipca 2018 #522774 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): awatar Tematyka: - Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://admirableco.tumblr.com/post/79044003571/jankoviak-admiral-crewneck-by-admirable Kolorystyka: Rozmiar: forum/steam Napis: sniegus Inne uwagi: życzyłbym sobie ciekawą i widoczną czcionkę (proszę uwzględnić że forum zaokrągla awatar i czcionka często jest nie widoczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 21 Lipca 2018 #522782 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Coś do poprawki ? sniegus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 21 Lipca 2018 Autor #522787 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) poczekam na pracę innych, to nie to czego oczekuje. @.:Aga:. Już lepiej, z tym że napis słabo widać, jeśli Ci się chce to możesz dodać efekt 3D, napis może być na wysokości ramion, bądź trochę niżej i jakaś lepsza czcionka coś jak HardeQ ma na swoim avku żeby fajnie wchodziła w tło. @.:Aga:. Powiększ napis, dodaj go w tym miejscu w którym zaznaczyłem i będzie cacy @.:Aga:. Jest idealnie ! właśnie tego oczekiwałem Dziękuje za pracę i za poświęcony czas! :p // Do zamknięcia @Aczej <3 @SUNN. @aureox Edytowane 25 Lipca 2018 przez sniegus Werid *-* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 22 Lipca 2018 #522885 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Coś takiego? /// /// @sniegus dałam ciutkę wyżej, bo ta gwiazda zniekształciłaby napis. Przy okazji będzie lepiej widoczny, bo są okrągłe avki Edytowane 24 Lipca 2018 przez .:Aga:. sniegus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Lipca 2018 #523164 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 sniegus dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi