ASD. Napisano 24 Lipca 2018 #523082 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick podczas gry: ASD. Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Wiec tak ktoś wszedł na mój nick grał i dostał bana i teraz admin na serwerze pisał żebym pokazał mu ub ale jest problem ze nie mam nic bo to nie ja grałem i teraz nie wiem co zrobić wiec pisze to na tym dziale . Miałem mieć założone hasło na nick ale chyba coś nie wyszło i teraz graja i są same problemy z tego powodu . Edytowane 24 Lipca 2018 przez ASD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Lipca 2018 #523088 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Graj dalej na serwerze, a podszywka musi wstawić ss'y. Najlepiej odezwij się do wyższych w sprawie hasła na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Lipca 2018 #523092 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi