think! Napisano 20 Grudnia 2015 #368524 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, mam propozycje odnośnie nowego, ciekawego perku. Nazwa Perka: Pakiet sanitariusza Umiejetność: co runde masz 4 apteczki, które możesz położyć na ziemi i na nich stanąć (identyczne jak sanitariusz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Grudnia 2015 #368593 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 bardzo fajny pomysl tylko bym zmniejszyl ich ilosc do 3 bo nie można tez przesadzac tylko po ile leczyły by te apteczki? wolalbym stala wartosc leczenia a nie tak jak ma sanitariusz od int Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 20 Grudnia 2015 #368600 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nieglupi pomysl. Ale ja bym zrobila to tak, ze faktycznie uleczanie jest zalezne od inteligencji. No i oczywiscie, 3 apteczki Edit: albo zrobic od 1-3 losowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 20 Grudnia 2015 Autor #368605 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Mogą być trzy apteczki albo faktycznie losowo od 1 do 3 apteczek, jak wpadnie, podobnie jak notatki kapitana. Z tym ile mają leczyć to kwestia ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpalonaPrzezAnubisa Napisano 20 Grudnia 2015 #368734 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Bardzo ciekawy perk. Jak najbardziej jestem za. Wprowadzenie owego perku na serwer, będzie rzeczą, która myślę, że pomoże graczom, którzy mają mniejszy level (w najgorszym wypadku tym co mają level 200) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 20 Grudnia 2015 #368740 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Powiedzmy, że jestem za. Są już klasy, które mają apteczki, więc to jest dla nich zbędne, ale jest to ciekawy pomysł dla nowych graczy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 20 Grudnia 2015 #368826 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 po co komu to ?? jest perk apteczka i leczenie sanitarne po co 3 perk z ateczkami ?? ewentualni byl bym zeby usunac jakis stary perk a nowy dodac ale nie jestem za tym zeby byl 3 perk leczacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 20 Grudnia 2015 #368827 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 po co komu to ?? jest perk apteczka i leczenie sanitarne po co 3 perk z ateczkami ?? ewentualni byl bym zeby usunac jakis stary perk a nowy dodac ale nie jestem za tym zeby byl 3 perk leczacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Grudnia 2015 #368950 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na ten czas propozycja dodania nowego perku odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Grudnia 2015 #368951 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi