michcio. Napisano 20 Grudnia 2015 #368440 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 11:30 około Nick admina/gracza, który zawinił: NaWypasie Dowody: http://www2.zippyshare.com/v/aA6NSsxc/file.html Świadkowie: - Uzasadnienie: Dostałem 2 bany za miny i 2 bezpodstawne moim zdaniem, jezeli się myle to proszę poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 20 Grudnia 2015 #368447 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Owszem bany były. Wielokrotnie stawiałeś miny w przejściu, lecz nie zawsze zdąrzyłem je uchwycić. Tutaj kolejny ss : http://www29.zippyshare.com/v/J5XwF4Xz/file.html Miny były ustawione w poprzek, niestety nie jestem robotem i nie uchywciłem tego, gdyż inny gracz już w te miny wszedł. Potwierdzą to gracze, którzy grali na mapie i spamili mi na u@ od rund 5 czy 6, iż niejaki MichciO. kładzie miny w przejściu. Jeżeli będzie potrzeba świadków, proszę pisać. Problemu z tym nie będe miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 20 Grudnia 2015 Autor #368459 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Te miny dali sie przeskoczyć na lajcie, zawsze tak stawialem i nikt problemu nie miał opiekunka sama twierdzi że miny dobrze postawiłem, gdyby mi ktos powiedzial ze tam sa jakies oddzielne zasady to z pewnością bym przestał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tAu SmokeWeed Napisano 20 Grudnia 2015 #368473 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Według mnie te miny to jedna wielka glupota.. dostalem juz ja osbiscie z 7 banów za miny ... Postawmy sie w sytuacji osoby ktora zaczyna gre na serwerze poniewaz kolega mu polecil tego coda wybiera sobie klase sapera ... nie znajac regulaminu kladzie mine tam gdzie najlatwiej daje sie zabic... I oczywiscie odrazu leci ban ... Sadze ze te miny powinny byc zastąpione rakietami , albo czymś podobnym bo z tym sa tylko problemy i nie potrzebne bany ... pozdrawiam tAu ! :wegorz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudnia 2015 #368474 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na C400 wyararczy ze mozna je przwskoczyc. Ale to na C400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 20 Grudnia 2015 #368480 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Według mnie te miny to jedna wielka glupota.. dostalem juz ja osbiscie z 7 banów za miny ... Postawmy sie w sytuacji osoby ktora zaczyna gre na serwerze poniewaz kolega mu polecil tego coda wybiera sobie klase sapera ... nie znajac regulaminu kladzie mine tam gdzie najlatwiej daje sie zabic... I oczywiscie odrazu leci ban ... Sadze ze te miny powinny byc zastąpione rakietami , albo czymś podobnym bo z tym sa tylko problemy i nie potrzebne bany ... pozdrawiam tAu ! :wegorz: NIE ZNAJMOŚĆ REGULAMINU NIE ZWALNIA Z JEGO PRZESTRZEGANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 20 Grudnia 2015 #368579 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tak jak mówiłam ban był bezpodstawny. Potwierdzi to S@ bo regulamin jest powiązany a w regulaminie dokładnie piszę gdzie nie można dawać min a gdzie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio. Napisano 20 Grudnia 2015 Autor #368583 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tak jak mówiłam ban był bezpodstawny. Potwierdzi to S@ bo regulamin jest powiązany a w regulaminie dokładnie piszę gdzie nie można dawać min a gdzie można. 3 bany, mała korekta :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 20 Grudnia 2015 #368604 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 No więc niech rozstrzygnie s@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Grudnia 2015 #368627 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na COD 200 nie banowałbym gracza który tak postawił miny. Dla mnie są w dobrym miejscu, jak najbardziej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 20 Grudnia 2015 #368632 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ban niesłuszny admin dostaje ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 20 Grudnia 2015 #368633 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Grudnia 2015 #368635 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi