Szyllwekcyms Napisano 20 Grudnia 2015 #368421 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nick: Wredny Wozny ale gram pod nickiem Mistrz All-in Wiek: 18 Znajomość AMXX (x/10): 8/10 Staż na forum: Dość długo tutaj jestem Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę na nowo wrócić na to stanowisko zrozumiałem tamte błędy które robiłem i mam chęci i dobre pomysły wobec tego stanowiska i co najważniejsze znalazłem czas na Multi-Head.pl Kontakt: Steam skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368469 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Tym razem tak łatwo nie będzie. Niedawno wróciłeś, skąd możemy mieć pewność, że za kilka dni znów nie znikniesz?.. Podanie odrzucam z następnym zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Grudnia 2015 #368470 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi